Neler Yeni

Yardım TurkNet çok pahalandığı için yeni bir ISS arayışındayım

Mert.k

80+ Bronze
Bu şekilde cevap vermesi bile çok ironik olmuş. Bu hız olaylarını üst komşum tamamen yaşıyordu. Oyunlarda da ben 8 Mbps internet ile 12 ping alırken onunki de 24 Mbps ile 300 altına inmiyordu.

Değerli cevabınız için teşekkür ederim.
Rica ederim hocam

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yaşadığınız sorunları öğrenebilir miyim? GIBIRNet konusunda ben de böyle şeyler duymuştum ama memnun olanlar da var. Düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, hocam. Modem hat değerlerine göre o hızları almam gerekiyor. Bunu ben de biliyorum lakin yine de bir fikir alışverişi yapmak istedim.

Anladım hocam.

Evet, 85 TL civarı ile başladığım TurkNet macerama 170 TL olarak devam ediyorum. Bu fiyata, bu hız olunca insan sorguluyor.

Aynı sorunları kullanan arkadaşlarım da söylüyor. Gecikme değeri de cabası ama yine de ele almak istedim.
Her gün ama her gün saat akşam 10-11 arası internet hızı %90 düşüyor. Online oyunlarda eski firmamda hiç paket kaybı yaşamıyorken gibirda sabit %1 ara ara da %20-30lara kadar paket kaybı yaşıyoruz. Bu durum 3 kişide aynı anda oluyordu. %1 diyip geçmemek lazım pingli oynamaktan farkı yok. Peki müşteri hizmetleri ne yapıyor dersen her sorun olduğunda bize ulaşın sunucuyu değiştirelim diyorlar ama her gün yaşadığımız bu sorunu 3 aydır bir çözüm üretemediler. Anlık sunucu değiştirip modeme reset artırıyorlar hız düşmesi düzeliyor ama paket kaybı düzelmiyor. Biz geçen ay eski firmalarımıza geçtik çok şükür sorun falan da kalmadı.

Ben yaşamadım
Umarım yaşamazsınız. Biz bu firma sayesinde çok güzel sinir krizi geçirdik.

p04w04p5

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk
Instagram
subsonicreal
Discord
rea#2047
Her gün ama her gün saat akşam 10-11 arası internet hızı %90 düşüyor. Online oyunlarda eski firmamda hiç paket kaybı yaşamıyorken gibirda sabit %1 ara ara da %20-30lara kadar paket kaybı yaşıyoruz. Bu durum 3 kişide aynı anda oluyordu. %1 diyip geçmemek lazım pingli oynamaktan farkı yok. Peki müşteri hizmetleri ne yapıyor dersen her sorun olduğunda bize ulaşın sunucuyu değiştirelim diyorlar ama her gün yaşadığımız bu sorunu 3 aydır bir çözüm üretemediler. Anlık sunucu değiştirip modeme reset artırıyorlar hız düşmesi düzeliyor ama paket kaybı düzelmiyor. Biz geçen ay eski firmalarımıza geçtik çok şükür sorun falan da kalmadı.

Umarım yaşamazsınız. Biz bu firma sayesinde çok güzel sinir krizi geçirdik.
Gerçekten bu durumda hangi interneti kullanacağımı bulamıyorum. İyi bir ISS yok ki. Zaten hepsi de aynı altyapıyı kullanıyor.

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Top Bottom