Neler Yeni

Türknet' e geçiş yapılır mı ?

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
ben de çok araştırdım çok olumsuz yorum gördüm denemekten zarar gelmez diyerekten abone oldum ve sonuç ortada olumsuz yorum ve internet kesintileri olduğu bir gerçek ama genel bir arıza söz konusu olmadığı sürece ne kesinti yaşadım ne de herhangi bir sorun gerisi sana kalmış yerinde olsam taahhütsüz firmaları tek tek dener sorun yaşadıklarımı elerdim 🙂

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
ben de çok araştırdım çok olumsuz yorum gördüm denemekten zarar gelmez diyerekten abone oldum ve sonuç ortada olumsuz yorum ve internet kesintileri olduğu bir gerçek ama genel bir arıza söz konusu olmadığı sürece ne kesinti yaşadım ne de herhangi bir sorun gerisi sana kalmış yerinde olsam taahhütsüz firmaları tek tek dener sorun yaşadıklarımı elerdim 🙂

Şu an soruyorum şu an TT ile antlaşmamız var o da yaklaşık 8 aya kadar bitiyor ben şu andan itibaren bilgi almak istedim sonuçta o sağlayıcıda uzun yıllar geçirmem gerekecek

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Haziran ayında imzalanan sözleşme ve şartları. İnternet Temmuz ayı başında bağlandı.
Screenshot_15.png

Sözleşmede "ücretsiz kurulum" yazmasına rağmen Eylül - Ekim - Kasım faturalarında aylık 30 TL şeklinde ekstradan kurulum ücreti alındı.
eylul-detay-1575830695.jpg
ekim-detay-1575830700.jpg
kasim-detay-1575830706.jpg

Verdikleri internet hızlarını da, dolandırıcılıklarını da gayet net görebiliyorsunuz.
85 TL indirim almak için şöyle rezil firmaları savunmayın, başkalarını mağdur etmeyin.

Ek olarak; hatalı yazdıkları faturalara itiraz ettiğimiz dönemlerde gecikme faizi + hat açma kapama ücreti de uyguladılar.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Haziran ayında imzalanan sözleşme ve şartları. İnternet Temmuz ayı başında bağlandı.
Alıntıyı görüntüle

Sözleşmede "ücretsiz kurulum" yazmasına rağmen Eylül - Ekim - Kasım faturalarında aylık 30 TL şeklinde ekstradan kurulum ücreti alındı.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Verdikleri internet hızlarını da, dolandırıcılıklarını da gayet net görebiliyorsunuz.
85 TL indirim almak için şöyle rezil firmaları savunmayın, başkalarını mağdur etmeyin.

Ek olarak; hatalı yazdıkları faturalara itiraz ettiğimiz dönemlerde gecikme faizi + hat açma kapama ücreti de uyguladılar.
Bu arada ben türktekomun 8 mgbit internet pakedine kayıtlıydım ama yeterli olmayınca 12 mgbite arttırdık ama şu an 8 mgbit geliyor bunu müşteri temsillcisine bildirmeli miyim ?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu arada ben türktekomun 8 mgbit internet pakedine kayıtlıydım ama yeterli olmayınca 12 mgbite arttırdık ama şu an 8 mgbit geliyor bunu müşteri temsillcisine bildirmeli miyim ?
Bildirebilirsin, büyük ihtimalle "altyapınız o kadar destekliyor" der. Ama yine de dene şansını.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Bildirebilirsin, büyük ihtimalle "altyapınız o kadar destekliyor" der. Ama yine de dene şansını.
Çoğu sitede baktım altyapım maksimum 85 mgbit destekiyor :D sanırım bu bölgedeki en yüksek altyapı bende var :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maksimum bu kadar Not : Sekmelerde hiçbirşey yapmıyordum

Ekler

• asd.png
    asd.png
    443.8 KB · Hit: 34

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Millenicom alabilirsin.

@White Ravens Sonunda 1 konuda aynı düşünceye sahibiz.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Demek ki ilk defa doğruyu savunuyorsun. :ROFLMAO:(y)
Ama harbi Türknet pişmanlıktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millenicom uda anlamıyorum aslında :D

Her ay bu tarihi 1 ay ileri çekiyorlar nedense.

1599197738962.png

Top Bottom