Neler Yeni

Türknet' e geçiş yapılır mı ?

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Can
Instagram
https://www.instagram.com/can.php/
Twitter
cnzdmr
şu an Türktelekom'luyum Türknet'te altyapı sorgulayınca Türknete geçmeye karar verdim size sorum bu paket iyi mi ve kullanan arkadaşlar türknetin ping değerleri nasıl ?
8-9 senedir Turkcell Superonline müşterisiyim ufak tefek sorunlar dışında problem yaşamadım ne hız istersem verildi 100/20 de kullandım şuan 15/5 kullanıyorum 100/20 geçeceğim tekrar.

Ufak tefek sorunlar genelde benden kaynaklı oluyor geçen sene yanlışlıkla modemi üçe bölmüştüm ertesi gün geldiler değiştirdiler. Bir ara sürekli internet kesiliyordu wifi kopması yaşıyordum destek talebi açtım modem yetersiz kalıyor dediler(5 kişiyiz telefon, Xbox,tablet, bilgisayar, televizyon internete wifi üzerinden bağlı sürekli) devasa bir modem verdiler 1 sendir sıfır sıkıntı gidiyoruz. Yani ne kadar ekmek o kadar köfte reis.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
8-9 senedir Turkcell Superonline müşterisiyim ufak tefek sorunlar dışında problem yaşamadım ne hız istersem verildi 100/20 de kullandım şuan 15/5 kullanıyorum 100/20 geçeceğim tekrar.

Ufak tefek sorunlar genelde benden kaynaklı oluyor geçen sene yanlışlık modemi üçe bölmüştüm ertesi gün geldiler değiştirdiler. Bir ara sürekli internet kesiliyordu wifi kopması yaşıyordum destek talebi açtım modem yetersiz kalıyor dediler(5 kişiyiz telefon, Xbox,tablet, bilgisayar, televizyon internete wifi üzerinden bağlı sürekli) devasa bir modem verdiler 1 sendir sıfır sıkıntı gidiyoruz. Yani ne kadar ekmek o kadar köfte reis.
Biz yaklaşık 10 kişi bağlıyız 2 tane bilgisayar 2 tane TV bağlı ve yaklaşık 5-6 tane telefon bağlı ve bizdede sürekli kopma oluyor demekki modemi mahvetmişiz, neyse... Önerebileceğin bir modem var mı 10 kişilik bir aileyiz işte

helpyardımplz

80+ Silver

Ufak tefek sorunlar genelde benden kaynaklı oluyor geçen sene yanlışlıkla modemi üçe bölmüştüm ertesi gün geldiler değiştirdiler. Bir ara sürekli internet kesiliyordu wifi kopması yaşıyordum destek talebi açtım modem yetersiz kalıyor dediler(5 kişiyiz telefon, Xbox,tablet, bilgisayar, televizyon internete wifi üzerinden bağlı sürekli) devasa bir modem verdiler 1 sendir sıfır sıkıntı gidiyoruz. Yani ne kadar ekmek o kadar köfte reis.
Superonline de 100/20 Mbps internete ne kadar ödüyordun ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Can
Instagram
https://www.instagram.com/can.php/
Twitter
cnzdmr
Biz yaklaşık 10 kişi bağlıyız 2 tane bilgisayar 2 tane TV bağlı ve yaklaşık 5-6 tane telefon bağlı ve bizdede sürekli kopma oluyor demekki modemi mahvetmişiz, neyse... Önerebileceğin bir modem var mı 10 kişilik bir aileyiz işte
Kendileri verdi ben almadım pek bilgim yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Superonline de 100/20 Mbps internete ne kadar ödüyordun ?
İş başı yapıyorum müsait olunca döneyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,420
Üyeler
164,492
Son üye
bruhBSOD
Top Bottom