Muhammed0147
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 507
Bence yapma taahhüt yapmadıkları için ertesi gün çıkıp 300 lira yaptım derse fiyatı 1 ay daha kitleyip öyle iptal ettiriyolar bosver uğraştığına değmezşu an Türktelekom'luyum Türknet'te altyapı sorgulayınca Türknete geçmeye karar verdim size sorum bu paket iyi mi ve kullanan arkadaşlar türknetin ping değerleri nasıl ?
Tamam, teşekkürlerBence yapma taahhüt yapmadıkları için ertesi gün çıkıp 300 lira yaptım derse fiyatı 1 ay daha kitleyip öyle iptal ettiriyolar bosver uğraştığına değmez
TeşekkürlerYapılmaz.
şu an Türktelekom'luyum Türknet'te altyapı sorgulayınca Türknete geçmeye karar verdim size sorum bu paket iyi mi ve kullanan arkadaşlar türknetin ping değerleri nasıl ?
ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum![]()
Çok can sıkıcı bir durum olduğu kesin Allah kolaylık versinAbone olmadan önce adrese göre sorgu yapınca 75 Mbps çıkıyordu.
(YAPA) aktif altyapıda olduğumuz için de 100 Mbps'e kadar sınırsız hizmet alabileceğimiz söylenmişti.
Son 14 saattir online görünmesinin sebebi, internetin 14 saat önce gelmiş olması.
Geçenlerde de 5 gün falan internet yoktu, sürekli internet kesiliyor.
"Hata bizimle alakalı değil" diyerek TurkTelekom'a yönlendiriyorlar.
TurkTelekom'da "TT Kaynaklı arıza yok" diyerek TurkNet'e geri yönlendiriyor.
Görselde görünen hız aldığım değil, verebildikleri max. hız /// Testlerde 3.5-4.5 arası çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
nerede yaşıyorsunuzAbone olmadan önce adrese göre sorgu yapınca 75 Mbps çıkıyordu.
(YAPA) aktif altyapıda olduğumuz için de 100 Mbps'e kadar sınırsız hizmet alabileceğimiz söylenmişti.
Son 14 saattir online görünmesinin sebebi, internetin 14 saat önce gelmiş olması.
Geçenlerde de 5 gün falan internet yoktu, sürekli internet kesiliyor.
"Hata bizimle alakalı değil" diyerek TurkTelekom'a yönlendiriyorlar.
TurkTelekom'da "TT Kaynaklı arıza yok" diyerek TurkNet'e geri yönlendiriyor.
Görselde görünen hız aldığım değil, verebildikleri max. hız /// Testlerde 3.5-4.5 arası çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
Eskişehirnerede yaşıyorsunuz
Ben adananın eskiden köy olan , yeni yeni kentleşmeye başlayan yerinde oturuyorum ve çevremde hiçbiryerde türknet altyapısı yok sadece bizim evin binasında gözüküyor onun dışında nereye yapsam ya daire sayısı olmuyor ya da altyapının kendisi bulunmuyorEskişehir