Neler Yeni

TürkNet Engelli Birinden Faydalanmak

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
çok ayıp abi vallahi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alan memnun, satan memnun. 10 Yıllık komuşmuz konuştuğumuzda onun için her hangi bir sorun olmayacağını kendiside bize yakın olduğu için ortak olarak kullanmak istediğini belirtti.
kardeş 10 yıllık komşun diye onun engelinden ayrarlanmak adı üstünde ayıp

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Binada bir komuşumuz %60 engelli ve İnter kullanmıyor bizde onunla anlaşıp onun engelli indiriminden yararlanıp TurkNet'i üzerine yapıp kendi evimize kurarak daha ucuza getiricez. İkisi arasında fark olur mu?
Size bir şey demiyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,558
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
fark olmaz ama birinin rahatsızlığından faydalanmak cidden çok ayıp anlaştık felan diyip de hiç vicdanını rahatlatmaya da çalışma 40 tl için yaptığın terbiyesizliği bir kez daha gözden geçir derim (n)

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
Alan memnun, satan memnun. 10 Yıllık komuşmuz konuştuğumuzda onun için her hangi bir sorun olmayacağını kendiside bize yakın olduğu için ortak olarak kullanmak istediğini belirtti.

30-40 tl için yapma be birader ortak kullanalım yarısını sen yarınsını ben derse o zaman tamam ama 40 tl için adamı kullanmaya ne gerek var

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.

He birde başlığa bak faydalanmak yazmışsın adamın rahatsızlığından 40 tl kazacaksın boşver 40 tl seni fakir o adamı zengin etmez

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
30-40 TL için yapma be birader ortak kullanalım yarısını sen yarınsını ben derse o zaman tamam ama 40 TL için adamı kullanmaya ne gerek var
Ücreti ben ödüyorum modem onun evinde olucak zaten interneti çok kullanmadığı için her hangi bir yavaşlama olmayacaktır.

Rammstein

80+ Silver
Kardeşim adam belki elini kolunu oynatamıyor ama beyni yerinde. O zaman kullanmış olmuyor. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz pis duyarcılar.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Millet ayıp demişte gençler bu ülkede neler oluyor bir bilseniz buna ayıp derken utanırsıniz 40 lira için mi diyen olmuş 10 bin olsa farkli mi olacaktı ortak kullanırlar ihtiyaci olur yarin sifre paylaşirlar bunda büyütecek bir şey yok.

Top Bottom