Neler Yeni

TURKNET EV İNTERNETİ 6 AY %50 İNDİRİM KODU 31 ARALIĞA KADAR GEÇERLİ

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
ismail sağlam
sana kod geldımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende konumdan dolayı hıcbır yer aktıf degıl bu nasıl ıs anlamdım gıttı
Arkadaşlar kodumu aldım ve interneti çektim modemi hediye ettiler kurulumu hediye ettiler aylık 250 liraya 1000 mbit download 1000 mbit upload fiber çektik eve

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Cem
Arkadaşlar kodumu aldım ve interneti çektim modemi hediye ettiler kurulumu hediye ettiler aylık 250 liraya 1000 mbit download 1000 mbit upload fiber çektik eve
hay masallah
modem kira,kurulumda 1000 küsüreydi
ekran görüntüsü vs bisey atar mısın mh anlatmaya calısıp bende almaya calısayım güzel fırsatmış olursa

1728470827096.png

buda comnet
1728470858761.png

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
ismail sağlam
hay masallah
modem kira,kurulumda 1000 küsüreydi
ekran görüntüsü vs bisey atar mısın mh anlatmaya calısıp bende almaya calısayım güzel fırsatmış olursa

Alıntıyı görüntüle

buda comnet
Alıntıyı görüntüle
Hocam turkneti aradım adresi verdim bizim binada 1000 mbit var çekmek istiyorum dedim burgerdan kod aldım dedim sorguladılar her binaya ayrı kampanya varmış bizede modem hediye ettiler kurulum ücreti 1200 lira ama eğer 1 yıl kullanırsanız oda hediye dediler burger kodunuzu söyleyin dediler verdim kodu başlattım aboneliği 8 ekim akşam saat 7 de başladım işlemlere 9 ekim sabah 10-12 arası gelip taktılar bizim binadaki internet kutusunda sorun varmış şuan onun onarılmasını bekliyoruz sadece onuda bugün onaracaklarmış

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bir ben alamıyorum su kodu şansıma tüküreyim bu gidişle comnet alicam gibi

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Cem
Hocam turkneti aradım adresi verdim bizim binada 1000 mbit var çekmek istiyorum dedim burgerdan kod aldım dedim sorguladılar her binaya ayrı kampanya varmış bizede modem hediye ettiler kurulum ücreti 1200 lira ama eğer 1 yıl kullanırsanız oda hediye dediler burger kodunuzu söyleyin dediler verdim kodu başlattım aboneliği 8 ekim akşam saat 7 de başladım işlemlere 9 ekim sabah 10-12 arası gelip taktılar bizim binadaki internet kutusunda sorun varmış şuan onun onarılmasını bekliyoruz sadece onuda bugün onaracaklarmış
h.o cok güzel fiyatmış darısı bana
sözleşme vs belge bişey yüklersen bu paradan bu kadar ay sözleşme diye ...

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
ismail sağlam
h.o cok güzel fiyatmış darısı bana
sözleşme vs belge bişey yüklersen bu paradan bu kadar ay sözleşme diye ...
1728493662817.png
hocam internetin bi sözleşmesi yok türknet taahhüdsüz internet bilen bilir zaten kupon koduda 6 ay yüzde 50 indirim diye geciyor ilerde paket 500 den 750yecıkarsa 375 ödeyeceğim o şekilde

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Alıntıyı görüntülehocam internetin bi sözleşmesi yok türknet taahhüdsüz internet bilen bilir zaten kupon koduda 6 ay yüzde 50 indirim diye geciyor ilerde paket 500 den 750yecıkarsa 375 ödeyeceğim o şekilde
gene ıyı
ben kodu alamadım bır turlu daha dogrusu tıkla gelsınde hıcbır sey yapamıyorum bulundugunuz konumda anlasmalı restaurant yok dıyor kafa yemelık bursanın gobegınde bıde
paraya kıyıp turktelekom alıcam kafam rahat olsun baska bısey ıstemıyorum

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
ismail sağlam
gene ıyı
ben kodu alamadım bır turlu daha dogrusu tıkla gelsınde hıcbır sey yapamıyorum bulundugunuz konumda anlasmalı restaurant yok dıyor kafa yemelık bursanın gobegınde bıde
paraya kıyıp turktelekom alıcam kafam rahat olsun baska bısey ıstemıyorum
valla hocam türknette kafam inanılmaz rahat başvuruyu yaptım akşam adamlar sabah zile basarak uyandırdı :D direk gelip bağladılar lavaboya giderken cs2 indirmeye koydum geldim inmiş muhteşem birşeymiş bu gigafiber yav

Palo DAYI 👑

80+ Gold
valla hocam türknette kafam inanılmaz rahat başvuruyu yaptım akşam adamlar sabah zile basarak uyandırdı :D direk gelip bağladılar lavaboya giderken cs2 indirmeye koydum geldim inmiş muhteşem birşeymiş bu gigafiber yav
Benim upload 1 :)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
suan durumlar nasıl ben sorunu hala yasıyorum yarın iş yerınde konudaki menüyü almaya çalışıcam
alabilirsem geçerim alamassam TT ' YE gecçiçem

fpotur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Fatih POTUR
Bir ben alamıyorum su kodu şansıma tüküreyim bu gidişle comnet alicam gibi
Comnet denemıs bırı olarak KESINLIKLE tavsıye etmıyorum.
Sırf ucuz deneyelım dıye bende evımde geçtim 50 ye 20 gosterıyor ama baglanan 50 ye 8 neyse kayıt acalım duzelır dedım.
Aha: uygulamadan yada sıtesınden bu sekılde yazısacagın bolum yok sadece ınternetım yok yada koptu dıye kayıt acabılıyorsun onada sorun yok dıye donus yapılıyor otomatık.
Neyse numara var onu ararız cozerız dedım
Aha: devamlı ses kaydı dınle dur kesınlıkle temsılcıye vs baglanamıyorsun.
Kısacası 1 fırma kurmus sırketı hersey otomatık :)
1 kısı bıle yok calısan yok teknık destek yok sadece baglanmadan once 1 kere aranıyorsun o kadar onun harıcınde muhattap yok
Deneyın farkı gorun :)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Comnet denemıs bırı olarak KESINLIKLE tavsıye etmıyorum.
Sırf ucuz deneyelım dıye bende evımde geçtim 50 ye 20 gosterıyor ama baglanan 50 ye 8 neyse kayıt acalım duzelır dedım.
Aha: uygulamadan yada sıtesınden bu sekılde yazısacagın bolum yok sadece ınternetım yok yada koptu dıye kayıt acabılıyorsun onada sorun yok dıye donus yapılıyor otomatık.
Neyse numara var onu ararız cozerız dedım
Aha: devamlı ses kaydı dınle dur kesınlıkle temsılcıye vs baglanamıyorsun.
Kısacası 1 fırma kurmus sırketı hersey otomatık :)
1 kısı bıle yok calısan yok teknık destek yok sadece baglanmadan once 1 kere aranıyorsun o kadar onun harıcınde muhattap yok
Deneyın farkı gorun :)
Ben Turktelekoma gecicem gibi valla sırf ucuz diye basim agrisin istemiyorum etrafımdaki çoğu binada Turktelekom kullaniyor demekki memnunlar

Top Bottom