Neler Yeni

TURKNET EV İNTERNETİ 6 AY %50 İNDİRİM KODU 31 ARALIĞA KADAR GEÇERLİ

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Niye hocam baglanti mi kurmuyor
Hocam eror veriyor, disconnected hatası birde bir hata daha veriyordu ismini unuttum. Sadece Superonline kullanıcıları yaşıyormuş. Vpn açınca bir nebze düzeliyor ama ping giriyor

Palo DAYI 👑

80+ Gold
benim türknet 2 saat önce bağlandı acaba oluyor mu ?
sansına tukureyım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla bilmiyorum 230 liraya aldım ben menüyü halen kod bekliyorum saat 8 olmadan kodu atsalar işleme başlasak pazartesiye sarkmasa iyi olurdu pazartesiye sarkarsa hafta içi zamanım olmuyor
Menüye ödediğim para bankada açık provizyonda bekliyor sanırsam provizyondan çıkması gerekiyor
geldımı kodlar

The Semih

80+ Gold
Burger King® King Ping Menü siparişi veren kullanıcılar, sipariş sonrasında TurkNet’te 6 ay boyunca %50 indirim sağlayan bir kampanya kodu alacaktır. Kullanıcıların bu koddan yararlanabilmeleri için TurkNet’e yeni abone olmaları gerekmekte olup mevcut aboneler bu koddan yararlanamayacaktır.
Turknetin sitesinde yazan bu. maalesef eski abonelerde olmuyor
Ne saçma aga, 3 yıldır turknet abonesiyim, yeni gelen adam benden dahamı önemli oluyor yani.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
bende var geyet oynuyorum sizde niye sorun varki
Hocam statik ip ye geçmek lazım galiba o da saçma geliyor bana. Ücretli birde. Benim hatayı alan insanların yüzde yüzü Superonline kullanıyor

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Arayıp ben çıkıyom diyim bak nası veriyolar kodu :ROFLMAO:
o degılde ben suan bu kampanyadan faydalanmak ve vodafondan kurtulmak ıstıyorum 6 aylık da olsa ıdnırımlı bır sekılde kullanıp deneyımlemek ıstıyorum sız eskı bır kullanıcı olarak memnunmusunuz kopma vs oluyormu musterı hızmetlerı nasıl

The Semih

80+ Gold
o degılde ben suan bu kampanyadan faydalanmak ve vodafondan kurtulmak ıstıyorum 6 aylık da olsa ıdnırımlı bır sekılde kullanıp deneyımlemek ıstıyorum sız eskı bır kullanıcı olarak memnunmusunuz kopma vs oluyormu musterı hızmetlerı nasıl
Türknetin müşteri hizmeti güzel hızlı cevap veriyorlar tek sıkıntı şu, eğer binadaki port TT ninse ozaman uğraştırıyorlar çünkü turknet saha ekibi sadece Gigafibere bakıyor. TT portuna TT ekibi geldiği için süreç 1-2 gün aksıyor. Turknet hızlı dönüyor sana ama TT ekibine bildiriyorlar sonra saha ekibi geliyor. Benim bölgemde internet sorunu yaşadıgımda günübirlik hiç çözülmedi saha ekibi tarafından hep ertesi güne aksadı. Buna normal diyorsan sorun yok. Hız ve ping konusunda çok iyi memnunum yani.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Türknetin müşteri hizmeti güzel hızlı cevap veriyorlar tek sıkıntı şu, eğer binadaki port TT ninse ozaman uğraştırıyorlar çünkü turknet saha ekibi sadece Gigafibere bakıyor. TT portuna TT ekibi geldiği için süreç 1-2 gün aksıyor. Turknet hızlı dönüyor sana ama TT ekibine bildiriyorlar sonra saha ekibi geliyor. Benim bölgemde internet sorunu yaşadıgımda günübirlik hiç çözülmedi saha ekibi tarafından hep ertesi güne aksadı. Buna normal diyorsan sorun yok. Hız ve ping konusunda çok iyi memnunum yani.
ıyı ozman turknet almaya karar kıldım taahütsuz olması ıyı en azından 6 ay sonra begenmessem baska ıss e gecerım bırde suan kampanyalar kısmında arkadas davet olayı var 1 ay fatura ödemıyormusuz ıstersenız kodu alabılırım
bırde bu kampanya sadece 1000 mbps ıcınmı acaba onu cozemedım altyapı 75 mbps desteklıyor 500 tl suan ındırımde 250 ye gelıcek onu cozersem ıs tamamdır

beyler suanda tıkla gelsınde menuyu bulamıyorum menu kaldırlıdmı benmı körum :)

Son düzenleme:

chade

80+ Bronze
ıyı ozman turknet almaya karar kıldım taahütsuz olması ıyı en azından 6 ay sonra begenmessem baska ıss e gecerım bırde suan kampanyalar kısmında arkadas davet olayı var 1 ay fatura ödemıyormusuz ıstersenız kodu alabılırım
bırde bu kampanya sadece 1000 mbps ıcınmı acaba onu cozemedım altyapı 75 mbps desteklıyor 500 tl suan ındırımde 250 ye gelıcek onu cozersem ıs tamamdır

beyler suanda tıkla gelsınde menuyu bulamıyorum menu kaldırlıdmı benmı körum :)
hocam hala abonelik işlemlerini başlatmadıysanız benim davet kodumla başvuru yapabilirsiniz. ikimiz de 1 ay ücretsiz kullanırız. WQE92FG83GEA
ayrıca kampanya 13 kasıma kadar devam edecek diyor. tıkla gelsin uygulamasında şu an görebiliyorum kampanya kaldırılmamış

Palo DAYI 👑

80+ Gold
hocam hala abonelik işlemlerini başlatmadıysanız benim davet kodumla başvuru yapabilirsiniz. ikimiz de 1 ay ücretsiz kullanırız. WQE92FG83GEA
ayrıca kampanya 13 kasıma kadar devam edecek diyor. tıkla gelsin uygulamasında şu an görebiliyorum kampanya kaldırılmamış
bır bakayım tekrar dan kod ıcın sagolun uye olursam gırerım kodu gırıncede haber verırım sıze

Top Bottom