Neler Yeni

TURKNET EV İNTERNETİ 6 AY %50 İNDİRİM KODU 31 ARALIĞA KADAR GEÇERLİ

adiltemel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Adil Temel
Tıkla gelsinde kampanyalar kısmında 280 liralık bir menü var bu menüyü gel al şeklinde aldığınız zaman size verilen kod ile 6 ay %50 indirim kazanıyorsunuz turkneti arayıp teyid ettim bizde tam 1000 mbit fiber internet çekecektik 6 ay 250 liraya gelecek
Artık 'getirmek' ne kadar zahmetli geliyorsa, 'gel al' menüye 6 ay yarı fiyatına internet veriyorlar. :ROFLMAO:

mtngnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Metin Gönül
Kampanya kodları sadece yeni Turknet kullanıcıları için geçerlidir. Turknet yeni kullanıcılara özel taahütsüzdür. Başka operatörden geçişlerde, TurkNet GigaFiber altyapısı için 2.500 TL’ye kadar, diğer altyapılarda ise 600 TL’ye kadar taahhüt cayma bedeli karşılar. TurkNet GigaFiber altyapısında kurulum ücretsizdir.

schilbS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Uğur Acar
benim türknet 2 saat önce bağlandı acaba oluyor mu ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
maalesef...
Mesaj otomatik birleştirildi:

kayıt olurken burger kingin size verdiği kod ile kayıt oluyorsunuz
Menüye ödediğim para bankada açık provizyonda bekliyor sanırsam provizyondan çıkması gerekiyor

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
ismail sağlam
Menüye ödediğim para bankada açık provizyonda bekliyor sanırsam provizyondan çıkması gerekiyor
valla bilmiyorum 230 liraya aldım ben menüyü halen kod bekliyorum saat 8 olmadan kodu atsalar işleme başlasak pazartesiye sarkmasa iyi olurdu pazartesiye sarkarsa hafta içi zamanım olmuyor

Palo DAYI 👑

80+ Gold
beyler taahütum bıtıyor altyapapı 75 mbps vdsl desteklıyor vodafondan gecıcem 500 kusur cayma bedelı var
turknetı kullanan varmı musterı hızmetlerı nasıl cıddı manada sorunlar varmı ? kopma vs gıbısınden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,996
Üyeler
164,760
Son üye
Alizerr01
Top Bottom