değmez gibi ben şuan vodafonede 100/10 a 160 tl ödüyorum (fibere geçilirken bi mağduriyet durumu olduğundan eski fiyattan 1 senelik taahüt vermişlerdi)ben 60 mbps 10 alıyorum değermi bu fiyata türknet
şuan 375 tl diyor 100 mpbs internete siz daha eski fiyattan alıyorsnuz zam gelmiş anlaşılandeğmez gibi ben şuan vodafonede 100/10 a 160 TL ödüyorum (fibere geçilirken bi mağduriyet durumu olduğundan eski fiyattan 1 senelik taahüt vermişlerdi)
dediğim gibi mağduriyet durumundan kaynaklı indirim yapmışlardı 4 ay fibere geçişte parasını ödediğim interneti kullanamamıştım ordan kapattılar fiyat farkını normalde 260-270 gibi bi fiyat çıkıyordu 2023 başındaşuan 375 TL diyor 100 mpbs internete
sizinki daha uçukmuş hocam geçerim diyordum vodafone ona zaten geçilmezdediğim gibi mağduriyet durumundan kaynaklı indirim yapmışlardı 4 ay fibere geçişte parasını ödediğim interneti kullanamamıştım ordan kapattılar fiyat farkını
1000 altyapı varsa Turknet iyi ama 200 ve altı için farklı iss düşünülür.hocam 1000 mbps türk telekomda 700 tllerde gene uygun fiyatlı geliyor gigafiber hadi bakalım benimde taahütüm 2024 te biticek ufaktan bakıyorum iss te karar veremedim hala
TTNET 35 megabitlik internet için faturayı 400 TL yapacaklarını söylediler bize. 980 hız için 280 gayet uygun hocam ne düşünelim.Gigafiber kullanıyorum 980'e 950 alıyorum yoksa çıkardım.
ttnette 1000 mbps varda türknette 100 mbps en fazla1000 altyapı varsa Turknet iyi ama 200 ve altı için farklı iss düşünülür.
Ar*plara satıldığı için, dolar getirisini düşünüyorlar. Ülke durumunu değilZamları türktelekom yaptı ondan sonra Turknetın yapması doğal
Fakat benım anlamadığım tt niye daha pahallı