Neler Yeni

TürkNet Geçmeli Miyim ? Hizmeti Nasıldır ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,088
İsim
Lydranx
herkes lokasyonundan dolayı servis sağlayacılarından sıkıntı çekebiliyor. Bende 8 ay öncesine kadar 10 yıldan fazladır türktelekom abonesiydim. 8 aydır turneti kullanıyorum . şimdiye kadar hiçbir sıkıntı veya kopma yaşamadım . Vdsl kullanıyorum. ama internette gördüğüm kadarıyla birçok kişide hiç tavsiye etmiyorum. türknet kullancısı olarak memnunum ben.
Hız Testi Alabilir Miyim Lütfen ? Birde Altyapının Desteklediği Max Hız Nedir ?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Altyapınız Ne Kadar Hızı Destekliyor ? İnternetin Stabilitesi nasıl ? rahat geçiliyor mu ?
50Mbps paketteyim şuan ve stabil. Eski sağlayıcımdan dolayı bir kaç sıkıntı oldu sadece.
1644945471904.png

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Ben 24 veya 16mbps (tam bende bilmiyorum ama modemde 24 gözüküyor hızı bazen 16 bazen 24 hatta 24'ün üstüne çıktığı oluyor) hızım var türk telekomda.

IMG_20220213_225849.jpg

Buda dün yaptığım hız testi.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,088
İsim
Lydranx

Jokester

80+ Bronze
Bazen faturamı ödemeyi unutuyorum ve interneti kesmiyorlar öyle söyleyeyim ben daha bunu başka hiç bir hizmette görmedim 1 ay gecikmeli fatura ödediğim bile oldu. Sanırım müşteri hizmetleride var yani birilerine ulaşabiliyorsun. İstersen araştır ama lokasyondan dolayı bir şey diyemem.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,088
İsim
Lydranx

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,796
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Şimdi şöyle anlatayım durumu ben. Öncelikle altyapın DSL, yani Telekom'un yılllaaaar önce döşediği bakır kablolar. Bu bakır kabloların bakımı gibi işleri hep Telekom'a ait. DSL mâlum sorun çıkartmaya müsait. Sen başka bir firmadan hizmet alsan bile senin arızana Telekom bakacak. Diğer firmaların bu hatta müdahale hakkı yok. Haliyle Telekom da diğer şirket müşterileriyle kendi müşterisiyle ilgilenir gibi ilgilenmiyor.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,088
İsim
Lydranx
Şimdi şöyle anlatayım durumu ben. Öncelikle altyapın DSL, yani Telekom'un yılllaaaar önce döşediği bakır kablolar. Bu bakır kabloların bakımı gibi işleri hep Telekom'a ait. DSL mâlum sorun çıkartmaya müsait. Sen başka bir firmadan hizmet alsan bile senin arızana Telekom bakacak. Diğer firmaların bu hatta müdahale hakkı yok. Haliyle Telekom da diğer şirket müşterileriyle kendi müşterisiyle ilgilenir gibi ilgilenmiyor.
Hocam Türk Telekomda 12mbps alıyorum, Ve Artık bu Can Sıkmaya Başladı. Üstüne 125 TL yapmışlar . Ne yapsam bilemedim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,796
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,284
İsim
Anonim-Anonim
Hocam ben de TT 16-4 kullanıyorum. 1.5 ay kaldı. Dün Türknet ile görüştüm. Geçiş işlemlerini başlattım. 140tl olan cayma bedelini onlar karışlayacak. 100-8 fiber destekliyor alt yapımız. Umarım sorun yaşatmaz.

Top Bottom