Officer Tenpenny
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 67
- İsim
- erdi derdiçok
Yaklaşık 5-6 ay önce "binanıza gigafiber geldi." broşürü yaşadığım apartmanın önüne yapıştırdılar. Hemen, önce apartmanın içinde kutuyu aradım lâkin turknet kutusunu göremedim. Akabinde hemen eve çıkıp altyapımı sorguladım ancak "gigafiber altyapı bulunmamaktadır." yazıyordu. Başka bir forum sitesinde "Türknet destek" adlı hesapla yaklaşık 2-3 aydır iletişim içerisindeyim. Bugün sorgulama yaptığımda gigafiber altyapı göründü. Hemen kutuyu görmek için apartman girişine baktım ancak yine kutu yoktu ortada. Böyle ilginç olay yaşayan varsa bana tecrübesini paylaşabilir mi? Şimdi benim yaşadığım yerde altyapı var diyebilir miyim?
Not: Kendi adresimle beraber benim sokağımdaki diğer adreslerede bakıyordum. Bugün sorguladığımda sadece benim adreste varken bizim sokaktaki diğer adreslerde yoktu altyapı. TürkNet bir yanlışlık yapmış olabilir mi?
Not2: apartmanın bodrum katı hiç müsait değil ve girişte çok daha geniş ve rahat bir şekilde kutu yerleştirilebilir.
Not: Kendi adresimle beraber benim sokağımdaki diğer adreslerede bakıyordum. Bugün sorguladığımda sadece benim adreste varken bizim sokaktaki diğer adreslerde yoktu altyapı. TürkNet bir yanlışlık yapmış olabilir mi?
Not2: apartmanın bodrum katı hiç müsait değil ve girişte çok daha geniş ve rahat bir şekilde kutu yerleştirilebilir.