Neler Yeni

Türknet gigafiber bağlatmak istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren Dönmez
Hemen evin önünde gigafiber var, 2-3 metre kablo döşeyelim abi demek için ne yapmam lazım?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
nasıl gigafiber var hocam, apartmanınıza kutu mu bağlamışlar

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hemen evin önünde gigafiber var, 2-3 metre kablo döşeyelim abi demek için ne yapmam lazım?
Söylediğine göre 2-3 metre kablo döşeyelim abi demen lazım.
Önce bi arayıp dogrulat başvuru yap zaten aşamaları anlatıyorlar sana. Sen bir şey yapmıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Söylediğine göre 2-3 metre kablo döşeyelim abi demen lazım.
Önce bi arayıp dogrulat başvuru yap zaten aşamaları anlatıyorlar sana. Sen bir şey yapmıyorsun.
ben türknet gigafiber haritasından kendi adresime bakıyordum ve hemen önümdeki binalarda gigafiber vardı, şimdi az önce yine baktım ulan benim evde mavi yerde. yani gigafiber var test yapayım dedim türknetin sitesinden. yok gösteriyor 75 mbps verelim diye gösteriyorlar acaba neden böyle? sizce aramam lazım mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

veliefendi'de var diyor

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
ben türknet gigafiber haritasından kendi adresime bakıyordum ve hemen önümdeki binalarda gigafiber vardı, şimdi az önce yine baktım ulan benim evde mavi yerde. yani gigafiber var test yapayım dedim türknetin sitesinden. yok gösteriyor 75 mbps verelim diye gösteriyorlar acaba neden böyle? sizce aramam lazım mı?
size de gelir hocam bi süre sonra, siz gigafiber başvurunuzu yapın yine. Zaten gigafiber gelirse apartmana kutu takıyorlar

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Mesaj otomatik birleştirildi:

veliefendi'de var diyor
Binaya fiber kutusu koyuldu mu? Arayıp durumu izah edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başvuru hattı var. Başvurmak istiyorum ancak şöyle bir durumum var diyerek derdinizi anlatabilirsiniz.
anlattım kadına, şimdi siz bize gelin sonra gigafiber gelince internetinizi yükseltiriz dedi. bende düşünücem dedim kapattım.
gelsin gigafiber öyle geçicem büyük ihtimal

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren Dönmez
hayır oluşturmadı ama dediğiniz gibi bir süre bekliyim inş gelirde gigafibere kavuşurum

Top Bottom