Neler Yeni

Türknet gigafiber hız testi.

quadoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kadirhan Öztürl
Yani nasıl oldu ama adamlar iki tane modem gibi bir şey bağladılar ve gittiler sonuç bu.
Koskoca RDR 2 Oyununu 19 Dakikada indirdim :)
Bu binadan taşınmayı düşünüyorduk artık taşınmayacağımm.
Hocam fiyat ne oluyor ?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç

arisaka

80+ Bronze
Hiç bir firma zararına hizmet vermeyeceği için görüyoruz ki Türk telekom başta olmak üzere tüm firmalardaki 8, 16, 24, 50 hatta 100mbit gibi hiç bir hizmet fiyatını hak etmiyor ve müşteriye çok çok pahalıya sunuluyor. Alt yapı biraz gelişse 16mbit diye rezalet bir hız kalmayacak hepsi en az 50-75 e çıkacak, 50-75 e çıkan da 500-1000 kullanacak ama adamlar diyor ki nasıl olsa 1000mbit de versem aynı parayı alıcam neden yatırım yapayım? böyle kullansın enayiler.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Emrullah Baykan
Tadım kaçtı bu ne böyle

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
Hiç bir firma zararına hizmet vermeyeceği için görüyoruz ki Türk telekom başta olmak üzere tüm firmalardaki 8, 16, 24, 50 hatta 100mbit gibi hiç bir hizmet fiyatını hak etmiyor ve müşteriye çok çok pahalıya sunuluyor. Alt yapı biraz gelişse 16mbit diye rezalet bir hız kalmayacak hepsi en az 50-75 e çıkacak, 50-75 e çıkan da 500-1000 kullanacak ama adamlar diyor ki nasıl olsa 1000mbit de versem aynı parayı alıcam neden yatırım yapayım? böyle kullansın enayiler.
katılıyorum hocam ama şu var 50 mpsden sonra artık günlük kullanımda çok fark etmiyor.
şahsen ben en büyük farkı oyun indiririrken fark ettim bu yüzden insanların geneli 50 üstüne çıksa rahatlayacaklar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tadım kaçtı bu ne böyle
kanka kaçmasın inan günlük işlerinde fark yok zaten ,anca bir şey indiriyorsan, işin internet üzerineyse işine yarar yoksa 100 mbs bile çok yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Melih Sahtiyan
İlgilendiği Kategoriler
yazılım, pc toplama,Bully Maguire
Yani nasıl oldu ama adamlar iki tane modem gibi bir şey bağladılar ve gittiler sonuç bu.

çok değil 2 haneli upload istiyoruz

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Valla saniyede 100 megabayt indiriyor işte steam çoğu zaman sınırlıyor 60 70 de kalıyor.
eğer sınır gelmezse 100 den hesaplarsak ortalama 8-10 dakika da iner bir film.
100 MB/sn ile indirmesi hemen hemen normal.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Emrullah Baykan
kanka kaçmasın inan günlük işlerinde fark yok zaten ,anca bir şey indiriyorsan, işin internet üzerineyse işine yarar yoksa 100 mbs bile çok yeterli.
Ben 100mbps kullanıyorum. Açıkçası söylediğin gibi karşıdan yüklemeler dışında çok bir esprisi yok. Sıradan bir vatandaşa 75 ve üzeri uygun diye düşünüyorum. Yine de insanın bir morali bozulmuyor değil. Ne kadar ücret ödüyorsun öğrenebilir miyim?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
Ben 100mbps kullanıyorum. Açıkçası söylediğin gibi karşıdan yüklemeler dışında çok bir esprisi yok. Sıradan bir vatandaşa 75 ve üzeri uygun diye düşünüyorum. Yine de insanın bir morali bozulmuyor değil. Ne kadar ücret ödüyorsun öğrenebilir miyim?
100 TL ödüyorum ikinci ay bedava.
Evime iki tane bir şey bağladılar 20 metre fiber kablo çektiler hiçbirinden ücret almadılar.
binadaki port doluymuş evvelsi gün gelip yenisini taktılar.
bu hizmet çok iyi gigafiber müşterilerine ayrıcalık yapıyorlar ama bariz belli :)

arisaka

80+ Bronze
katılıyorum hocam ama şu var 50 mpsden sonra artık günlük kullanımda çok fark etmiyor.
şahsen ben en büyük farkı oyun indiririrken fark ettim bu yüzden insanların geneli 50 üstüne çıksa rahatlayacaklar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan herhangi bir bölgeye 100mbit alt yapı sunma ile 1000mbit alt yapı sunma arasında çok bir fark kalmadı yani sunulan hız 10 katı iken maliyet belki %20 daha fazladır.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Emrullah Baykan
100 TL ödüyorum ikinci ay bedava.
Evime iki tane bir şey bağladılar 20 metre fiber kablo çektiler hiçbirinden ücret almadılar.
binadaki port doluymuş evvelsi gün gelip yenisini taktılar.
bu hizmet çok iyi gigafiber müşterilerine ayrıcalık yapıyorlar ama bariz belli :)
1000mpbs İnternet paketinin fiyatının yüksek olduğunu sanıyordum ben. Çok ilginç. Müşteri hizmetlerini beğenmediğim için Türknet ile olan ilişkimi kesmiştim. Sizin deneyiminiz nasıldı?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
1000mpbs İnternet paketinin fiyatının yüksek olduğunu sanıyordum ben. Çok ilginç. Müşteri hizmetlerini beğenmediğim için Türknet ile olan ilişkimi kesmiştim. Sizin deneyiminiz nasıldı?
İnanılmaz iyiydi ama telefonla aramadım hiç uygulamadan mesaj attım hep öyle anlaştık.
ayrıca paketin fiyatı öbür sağlayıcılarda baya pahalı.
ben terettüt ederek geçtim taahüt bitmişti dedim şans veriyim iyi ki vermişim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,470
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bende aynı değerleri alıyorum efsane bir şey. Zevkine GTA 5 indirip siliyorum 10 dk sürüyor indirmesi zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,896
Üyeler
168,700
Son üye
MaraPablo
Top Bottom