stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,599
My time will come.....
aylık kaç tl odüyorsunYani nasıl oldu ama adamlar iki tane modem gibi bir şey bağladılar ve gittiler sonuç bu.
Koskoca RDR 2 Oyununu 19 Dakikada indirdim
Bu binadan taşınmayı düşünüyorduk artık taşınmayacağımm.
100 tlaylık kaç TL odüyorsun
Benim konumumdada 1000 mps var ama sonra bi anda aylık 400-500 isterler diye baglatmadım gerçi hala tahhütüm var
Asla öyle bir şey yapmazlar, yapamazlarBenim konumumdada 1000 mps var ama sonra bi anda aylık 400-500 isterler diye baglatmadım gerçi hala tahhütüm var
1 sene kaldı bitsin bende gigafibere geçicem daha geleli 4-5 ay oldu bizim buraya umarım herkesin oturduğu yerlere yaparlar bu hizmetiAsla öyle bir şey yapmazlar, yapamazlar
harley abla o ssdyi veya hddyi öldürür yapma gözünü seveyimBende aynı değerleri alıyorum efsane bir şey. Zevkine GTA 5 indirip siliyorum 10 dk sürüyor indirmesi zaten.
Arada bir yapıyorum. 1 TB alanım var ama yeri geldiğinde yetmiyor. O yüzden mesela GTA'yı silip Far Cry 6 yüklüyorum. Sonra Far Cry bitince GTA'yı tekrar indiriyorum vs.harley abla o ssdyi veya hddyi öldürür yapma gözünü seveyim
ömrünü azaltır ama sil yükle sil yükle bilgin olsun daArada bir yapıyorum. 1 TB alanım var ama yeri geldiğinde yetmiyor. O yüzden mesela GTA'yı silip Far Cry 6 yüklüyorum. Sonra Far Cry bitince GTA'yı tekrar indiriyorum.
Azalsın yenisini alırız totomun zevkinden önemli mi?ömrünü azaltır ama sil yükle sil yükle bilgin olsun da
Devletin bütün gelirleri sana bağlı herhalde.Azalsın yenisini alırız totomun zevkinden önemli mi?![]()
yok harley abla önemli değil ben de alırım margot robbie'yi seviyoruzAzalsın yenisini alırız totomun zevkinden önemli mi?![]()
Bende katılıyorum size, bizim burada telekom fiber bile yok 24mbps paket vermişlerdi 10mbps alıyorduk.Bugün taahhütü ödedik ve turknet’e geçtik 1.5 ay önce kurulumu tamamlanmıştı GigaFiber’in. Çarşamba gününe randevu verdiler bakalım, hız testi yapar atarım bende.Gigafiber'in semt refahıyla pek alakası yok ya, aksine daha düşük görülen semtlerde var zaten![]()