Türknet Gigafiber Talebi

internetr

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, adresime Gigafiber altyapısı istiytorum bu süreci nasıl ilerletip kontrol edebilirim. Çevremdeki bütün sokaklarda gigafiber altyapısı varken bir tek bizim sokakta yok, pencereden dışarı baktığımda gördüğüm binada gigafiber altyapısı var ama bizim binada yok. Bu süreci bir şekilde hızlandırmanın bir yolu yok mudur?

talep üzerine altyapı çekiyorlar bulunduğunuz bölgenin talebi en çok çıkarsa oraya yapılır
1747988171079.webp

Merhabalar, adresime Gigafiber altyapısı istiytorum bu süreci nasıl ilerletip kontrol edebilirim. Çevremdeki bütün sokaklarda gigafiber altyapısı varken bir tek bizim sokakta yok, pencereden dışarı baktığımda gördüğüm binada gigafiber altyapısı var ama bizim binada yok. Bu süreci bir şekilde hızlandırmanın bir yolu yok mudur?
Donanım haberde yetkili var yazıyorsun, max 1-2 aya hallediyolar her şey uygunsa (çevremde bi kaç kişiye de şahit oldum) bazı binalar gözden kaçabiliyolar yada izin almaları gerekiyor. çok önemli bir durum değil yani vakit kaybetmeden yaz hayırlı olsun bu arada çok sürmez.

Donanım haberde yetkili var yazıyorsun, max 1-2 aya hallediyolar her şey uygunsa (çevremde bi kaç kişiye de şahit oldum) bazı binalar gözden kaçabiliyolar yada izin almaları gerekiyor. çok önemli bir durum değil yani vakit kaybetmeden yaz hayırlı olsun bu arada çok sürmez.
Yetkili kimdir nereden yazmalıyım, tam olarak süreçlere hakim değilim. Çok kısa yönlendirebilir misin acaba müsaitsen

talep üzerine altyapı çekiyorlar bulunduğunuz bölgenin talebi en çok çıkarsa oraya yapılır
Alıntıyı görüntüle
Evet talep üzerine geldeiklerini biliyorum, sıkıntı da şurda aslında çevremdeki tüm sokaklarda gigafiber var bizim sokakta yok, 10 metre ötedeki binada var mesela. Yani buraya birdaha talep geleceğini vs sanmıyorum burada farklı bir yöntem izlemem hiçbir şekilde mümkün değil mi onu merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örnek olarak haritada yeşille işaretlediğim sokaklarda gigabit internet varken, kırmızı sokakta yok. Bunun için ayrıca talep iletilemiyor mu acaba

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    101.3 KB · Hit: 18
Yetkili kimdir nereden yazmalıyım, tam olarak süreçlere hakim değilim. Çok kısa yönlendirebilir misin acaba müsaitsen
Sorununu aynı şekil anlat bölgendeki altyapı sorumluları 1 aya iletişime geçer seninle. Diğer mahallelerde olduğu için ek bir talep ile süreç uzamaz, zaten var sadece kablo çekilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,551
Üyeler
187,207
Son üye
Zackiycik
Geri