güvenilir fiberin varsa türknetten şaşmaBen güvenilir olduğunu biliyorum ancak alan kullanan arkadaşlar deneyimlerini ayrıntılı olarak aktarırsa çok güzel olur anneme göstereceğim
Bu forumda birine önerdim 150 mbps hız aldı gerisini sen düşün ben 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunu yok keza arkadaşını getir kampanyası ile 1 ay fatura ödemiyorsun istersen kod veririmBen güvenilir olduğunu biliyorum ancak alan kullanan arkadaşlar deneyimlerini ayrıntılı olarak aktarırsa çok güzel olur anneme göstereceğim
Alt yapı varsa kesinlikle geçilir. Çok yüksek bir hız sunuyor. Alt yapı olan bir yerde kesinlikle kullanılması gereken bir internet.Ben güvenilir olduğunu biliyorum ancak alan kullanan arkadaşlar deneyimlerini ayrıntılı olarak aktarırsa çok güzel olur anneme göstereceğim
35 mbps yalın internet paketlerini kullanıyorum. Ücreti 85 tl. Binanıza bulunduğunuz bölgeye göre değişiyor tabi paketler. Taahhüt yok. Turknet mobil uygulamasından destek kısmına yardım almak istediğiniz konuyu yazınca 24 saat içinde seni arayıp yardımcı oluyorlar. Gayet ilgililer. Fiber ağları anormal düzeyde hızlı, internetten araştırmanı öneririm, istanbul ve izmir için şu an çok çok yüksek hızlar sağlayabiliyolar. Faturanız ilk ay hemen kesiliyor, önce ödüyor sonra kullanıyorsunuz.( 30 gün deneme süresindesiniz, caymak isterseniz ödediğiniz faturayı da iade ediyorlar.) Ne zaman sıkılırsanız o zaman ayrılabiliyorsunuz turknetten, taahhüt olmadığı için kimse sizden kullanmadığınız 20 ayın filan ücretini istemiyor. Ben memnunum.Ben güvenilir olduğunu biliyorum ancak alan kullanan arkadaşlar deneyimlerini ayrıntılı olarak aktarırsa çok güzel olur anneme göstereceğim
fiber altyaopı ve yapa dışında önermem çok mağduru varBen güvenilir olduğunu biliyorum ancak alan kullanan arkadaşlar deneyimlerini ayrıntılı olarak aktarırsa çok güzel olur anneme göstereceğim