Neler Yeni

Türknet güvenilir mi?

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Ben güvenilir olduğunu biliyorum ancak alan kullanan arkadaşlar deneyimlerini ayrıntılı olarak aktarırsa çok güzel olur anneme göstereceğim

Ben güvenilir olduğunu biliyorum ancak alan kullanan arkadaşlar deneyimlerini ayrıntılı olarak aktarırsa çok güzel olur anneme göstereceğim
Bu forumda birine önerdim 150 mbps hız aldı gerisini sen düşün ben 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunu yok keza arkadaşını getir kampanyası ile 1 ay fatura ödemiyorsun istersen kod veririm

HoYeon Jung

80+ Gold
Alt yapı varsa kesinlikle geçilir. Çok yüksek bir hız sunuyor. Alt yapı olan bir yerde kesinlikle kullanılması gereken bir internet.

CalypsoBy

80+
En İyi Cevap
1
35 mbps yalın internet paketlerini kullanıyorum. Ücreti 85 tl. Binanıza bulunduğunuz bölgeye göre değişiyor tabi paketler. Taahhüt yok. Turknet mobil uygulamasından destek kısmına yardım almak istediğiniz konuyu yazınca 24 saat içinde seni arayıp yardımcı oluyorlar. Gayet ilgililer. Fiber ağları anormal düzeyde hızlı, internetten araştırmanı öneririm, istanbul ve izmir için şu an çok çok yüksek hızlar sağlayabiliyolar. Faturanız ilk ay hemen kesiliyor, önce ödüyor sonra kullanıyorsunuz.( 30 gün deneme süresindesiniz, caymak isterseniz ödediğiniz faturayı da iade ediyorlar.) Ne zaman sıkılırsanız o zaman ayrılabiliyorsunuz turknetten, taahhüt olmadığı için kimse sizden kullanmadığınız 20 ayın filan ücretini istemiyor. Ben memnunum.

Ekler

• resim_2021-06-04_225552.png
    resim_2021-06-04_225552.png
    170.7 KB · Hit: 48

Flamesa

80+ Silver
Bende kullaniyorum bir sorun yaşamadım. Ancak sorun yaşarsanız müşteri hizmetleri kötü turktelekom gibi telefondan destek almanız biraz zor bilginiz olsun.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
fiber altyaopı ve yapa dışında önermem çok mağduru var

TMLN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Sertaç ALAN
her türlü öneririm altyapı adsl olmadığı sürece, adsl de düzgün hizmet alabilinen bi türk telekom var bence.Ben şu an tüknette 35mbps lik paketteyim 1.5yıl oldu geçeli hiçbir zaman bir sıkıntım olmadı hız ping hep sabit.Ne zaman ufak bi şey olsun hemen destek kaydı açarım 1gün içinde iletişime geçerler tek sorunu konuşacak insan bulamamak ama hiç aramıyorum da türktelekom kullanırken o müşteri hizmetleri gerçekten insanı soğutuyodu.İnternet kullanımım 150gb larda idi türknete geçince internet kullanası geliyor insanın 1000gb kullanıma ulaşmaya başladım zevk alıyorum artık internetten :D

Ekler

• resim_2021-06-04_232050.png
    resim_2021-06-04_232050.png
    18.8 KB · Hit: 41
  • Adsız.png
    Adsız.png
    34.7 KB · Hit: 42
Top Bottom