Neler Yeni

- 𝙏𝙐𝙍𝙆𝙉𝙀𝙏 𝙃𝘼𝘾𝙆𝙇𝙀𝙉𝘿𝙄 - Kişisel Bilgilerin Sizintisi Söz Konusu.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,069
İsim
Mehmetcan
Ya beyler büyütmeyin a* Önemli bir şey değil Zaten 7 ceddinizin kimlik bilgisi ve E-devlet bilgileri sızmış

ekstra Turknet abonelik devre bilgilerin ve Statik İp'in sızsa ne olur gerçi normal kullanıcıların ip'side statik değil Dinamik

Yani sızan önemli bilgi "Sıfır" tabi Eğer Kredi kartı bilgilerinin vs. Sızdığını gizlemiyorsa TurkNet

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Mehmet taş
abi comnetten turknete geçtik şimdide türknet sıkıntıda ne zaman şu internet işini doğru düzgün oturtucaz acaba elimizi nereye atsak diken yani böyle bişey yok ya

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,069
İsim
Mehmetcan
yaptığın yorum acayip saçma brom, gözünle görmediğin bir şeyin iftirasını atıyosun :)) uzaktan yazmak kolay yapmıştr etmiştir ama gerek yok bence olayın içinde değilsin ne yaşadıklarını neyle karşılaşlıklarını perde arkasından biliyorsun
Saçma değil knk Medeni insanlar denen Avrupa ülkelerindeki firmalar bile verileri satıyorken Hatta koskoca Google bile verileri satıyorken Cidden Türk Bir firmamı verileri saklayacak 😂😂😂

Kb Ama zaten TR'deki 1 tane bile firmaya %100 güveniyorsan Aklından şüphe et

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Doğukan Barut
Saçma değil knk Medeni insanlar denen Avrupa ülkelerindeki firmalar bile verileri satıyorken Hatta koskoca Google bile verileri satıyorken Cidden Türk Bir firmamı verileri saklayacak 😂😂😂

Kb Ama zaten TR'deki 1 tane bile firmaya %100 güveniyorsan Aklından şüphe et
ben güveniyorum demedim brom zaten :)) iftira kolay atılıyor aynı şey sana da geçerli birine ya da birilerine kolay kolay '' zaten yapmıştır'' demek hoş değil şahsi görüşümdür siz istediğiniz gibi düşünebilirsiniz. Ben firmanın arkasındayım falan filan demiyorum olayın etik açısından yazıyorum

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,069
İsim
Mehmetcan
ben güveniyorum demedim brom zaten :)) iftira kolay atılıyor aynı şey sana da geçerli birine ya da birilerine kolay kolay '' zaten yapmıştır'' demek hoş değil şahsi görüşümdür siz istediğiniz gibi düşünebilirsiniz. Ben firmanın arkasındayım falan filan demiyorum olayın etik açısından yazıyorum
Hocam Birine böyle bilmeden denmesini bende hoş karşılamıyorum zaten

Ama Konu Firmalar/Şirketler vs. Gibi özelliklede halka karşı Yükümlülükleri/Sorumlulukları olan Firmalara Bunun denmesi Çok'ta iftira gibi değil'de Eleştiri gibi oluyor hocam

Aksi takdirde dediğim gibi bende Şahıslar hakkında delil olmadan kesin beyan vermeyi doğru bulmuyorum ama konu Bir topluluk vs. Olunca işler değişir

Satriani

80+ Silver
Zaten TR'deki herkesin bilgileri var adamlarda, bu çok da ekstra bi' bilgi değil.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Tekin Ayber
yaptığın yorum acayip saçma brom, gözünle görmediğin bir şeyin iftirasını atıyosun :)) uzaktan yazmak kolay yapmıştr etmiştir ama gerek yok bence olayın içinde değilsin ne yaşadıklarını neyle karşılaşlıklarını perde arkasından biliyorsun
Hikaye veya masal niyetine okudum yazdıklarını, kusura bakma... Gerçekler acıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,010
Üyeler
169,809
Son üye
sowitesy
Top Bottom