Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Son zamanlarda paketimdeki hızdan daha fazla almaya başladım. Türknet kullanan arkadaşlar, hızlarınız arttı mı?
100'dü ama 133 alıyorum. Acaba 200'lük paket gelecek mi ki?100 MBPS zaten altyapın destekliyorsa artık. Bayağı oldu bu.
Ankara.Hayır benım hız hala aynı sehır neresi?
75 MPS LİK pakat kullanıyorum 9 mps alıyorumSon zamanlarda paketimdeki hızdan daha fazla almaya başladım. Türknet kullanan arkadaşlar, hızlarınız arttı mı?
İnşAllah bahsettiğiniz 9 upload'dır :/.75 MPS LİK pakat kullanıyorum 9 mps alıyorum
75 MPS LİK pakat kullanıyorum 9 mps alıyorumSon zamanlarda paketimdeki hızdan daha fazla almaya başladım. Türknet kullanan arkadaşlar, hızlarınız arttı mı?
mağlesef gözler yaşlı indirme hızı 9mpsİnşAllah bahsettiğiniz 9 upload'dır :/.
10 yıl 7 mbps hız ile idare ettim... Sizi çok iyi anlıyorum.75 MPS LİK pakat kullanıyorum 9 mps alıyorum
mağlesef gözler yaşlı indirme hızı 9mps
o deyilde arada bi 70 i gösteriyor sağolsun ayda 2 3 günde olsada10 yıl 7 mbps hız ile idare ettim... Sizi çok iyi anlıyorum.
O nasıl oluyor? Altyapınız destekliyor ise devamlı 70 almalısınız.o deyilde arada bi 70 i gösteriyor sağolsun ayda 2 3 günde olsada
tek bir fikrim bile yok 8 9 gün önce 70 hatta 74 mps alıyodum sabahı tekrar 9 mps kendi kafasına göre oluyor modem ile mi kaynaklı acabaO nasıl oluyor? Altyapınız destekliyor ise devamlı 70 almalısınız.
konuyu Türknet'e yazın. Hat değerlerinizi yazın, çünkü normal değil.tek bir fikrim bile yok 8 9 gün önce 70 hatta 74 mps alıyodum sabahı tekrar 9 mps kendi kafasına göre oluyor modem ile mi kaynaklı acaba