Türknet ile yaşadığım problemler

quake24

80+
Reaksiyon skoru
0
21.05.2025 Tarihinden beri internetim yok ne dsl ne de ethernet ışığım yanmıyor
21.05.2025 de Türknetten online destek açtıktan sonra bir telefon çaldı alt yapınız fibere geçtiği için portunuz iptal olmuş diyip bana sadenet den kampanya sunmaya çalıştılar (Türknet online destekten sonra)
nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde başka firma bana Türknet online destekte bildirmiş olduğum sorunumu söyleyip kampanya sunmaya çalışıyor
bu anlamadığım 1. saçmalık 2. saçmalık ise 2 gündür Türknet Müşteri Temsilcisi ile durmadan konuşuyorum beni oyalayıp duruyorlar birisi Türk Telekom saha ekibine ilettik sorunu tespit edecekler diyor birisi port tanımlama yapılacak diyor birisi 10 15 kere aramam sonunda beni yetkili birine bağlayın yada cep numarasını verin ben arayayım dediğim zaman yüzüme telefonu kapatıyor belkide 1 saatde çözülecek sorun 48 saattir devam ediyor ve şuan da 3. güne doğru yol alıyor
VE DAHA DA İLGİLENEN YOK

Türknet numaraları bunlar. Sadenet ne alaka.:unsure:
https://www.turk.net/iletisim
Binanıza fiber kablo çekilip, kutu takıldı mı?
Port tanımlama derken, çalışma olduda portlar mı karıştı?
Binanızda sorun yaşayan var mı?

Bence turktelekom ekibi senin portunu başkasına vermiş sende boşa düşmüşsün geçmiş olsun.

Türknet numaraları bunlar. Sadenet ne alaka.:unsure:
https://www.turk.net/iletisim
Binanıza fiber kablo çekilip, kutu takıldı mı?
Port tanımlama derken, çalışma olduda portlar mı karıştı?
Binanızda sorun yaşayan var mı?
Dostum fiber kablo 2 ay önce döşendi binaya lakin daha ankastre kutusu yok kablolar daire kapısının önünde herkesin
bu sorunu bir tek ben yaşıyorum binada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence turktelekom ekibi senin portunu başkasına vermiş sende boşa düşmüşsün geçmiş olsun.
Dostum parasını ödediğim portu nasıl kapatabilirler 13 yıldır hat açık

O zaman kutu takılıp; bağlantı aktif olana kadar beklemeniz gerekiyor. .Kutu takılmadan, vdsli neden iptal ediyorlar, tuhaf.

Apartmanda iseniz; bina içi kutuyada bakın. Bazen başka biri için işlem yaparken sizin kabloya zarar verebiliyorlar.
TürknetDestek'e de yazabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005-2040
Ya da Türknet Forum'da yazın sorununuzu.
dostum ben burdan nasıl anlayayim
1748019271310.webp

O zaman kutu takılıp; bağlantı aktif olana kadar beklemeniz gerekiyor. .Kutu takılmadan, vdsli neden iptal ediyorlar, tuhaf.
Dostum ben Türknet online destek talebi açtığım zaman beni sadenet nasıl arayıp bu konuda bilgi verebiliyor ben ömrü hayatımda böyle saçmalık görmedim

Üstünde etiket varsa anlarsınız diyeceğim; yok gibi. Zor; siz de haklısınız.
ŞikayetinVarmı'da da benzer durumlardan bahsedenler var. Orası daha vahim.

Dostum ben Türknet online destek talebi açtığım zaman beni sadenet nasıl arayıp bu konuda bilgi verebiliyor ben ömrü hayatımda böyle saçmalık görmedim
Hocam sen dolandırılmış olmayasın? bende turknetim sadenet diye bir şey aramadı, dolandırıcılılar port kontrolüne göre arıyor dikkatli ol yani onay verdinmi birşeye?

Hocam sen dolandırılmış olmayasın? bende turknetim sadenet diye bir şey aramadı, dolandırıcılılar port kontrolüne göre arıyor dikkatli ol yani onay verdinmi birşeye?
Hayır hocam zaten sadeneti duyunca istemiyorum diyip kapadım 2 gündür de Türknet in kendi müşteri temsilcisiyle konuşuyorum lakin herkes farklı bir şey söylüyor ilgilenilmiyor

Hayır hocam zaten sadeneti duyunca istemiyorum diyip kapadım 2 gündür de Türknet in kendi müşteri temsilcisiyle konuşuyorum lakin herkes farklı bir şey söylüyor ilgilenilmiyor
Destek talebini şikayet olarak aç hocam, BTK olarak açarsan çok hızlı çözüm oluyor tecrübeyle sabit.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,771
Üyeler
174,781
Son üye
2000
Geri