Neler Yeni

TurkNet internet kesilme sorunu

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
TurkNet GigaFiber kullanıyorum. Sorun şu internetim ortalama 10 dakikada bir kesiliyor ama modem ışığı hala yeşil yanıyor. Oyundayken ping artışı yaşamıyorum. Hız testlerimde bir problem yok. Ping testlerinde kopma anında ping fırlaması yaşıyorum normal zamanda gayet stabil. Tracert testleri de aynı şekilde kopma anında %100 packet loss yaşıyorum onun dışında gayet stabil.
Kablo değişimi yapıldı. Değişen bir şey yok.
Modem değişimi yapıldı. Değişen bir şey yok.
IPv6dan IPv4e geçiş yapıldı. Değişen bir şey yok.
Modeme reset atıldı. Değişen bir şey yok.
Modeme uzaktan ayarlar yapıldı. Değişen bir şey yok.
Modeme elle ayarlar yapıldı. Değişen bir şey yok.
Değişmeyen tek şey GPON onun dışında aklıma gelen bir şey yok.
Sıkıntı ne olabilir?

kırmızışarapp

80+ Silver
TurkNet GigaFiber kullanıyorum. Sorun şu internetim ortalama 10 dakikada bir kesiliyor ama modem ışığı hala yeşil yanıyor. Oyundayken ping artışı yaşamıyorum. Hız testlerimde bir problem yok. Ping testlerinde kopma anında ping fırlaması yaşıyorum normal zamanda gayet stabil. Tracert testleri de aynı şekilde kopma anında %100 packet loss yaşıyorum onun dışında gayet stabil.
Kablo değişimi yapıldı. Değişen bir şey yok.
Modem değişimi yapıldı. Değişen bir şey yok.
IPv6dan IPv4e geçiş yapıldı. Değişen bir şey yok.
Modeme reset atıldı. Değişen bir şey yok.
Modeme uzaktan ayarlar yapıldı. Değişen bir şey yok.
Modeme elle ayarlar yapıldı. Değişen bir şey yok.
Değişmeyen tek şey GPON onun dışında aklıma gelen bir şey yok.
Sıkıntı ne olabilir?
Ne yazacağımı bilemedim. Bende Gigafiber kullanıyorum ama böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç. Türknet ile iletişime geçtin mi ne dediler ?

Rulep

80+ Gold
Bende de internet var ama bağlanamıyordum Bazen kırmızı ışık yanıyordu destek talebi açtım TT iç tesisata bakamaya gelecek destek talebi açmalısınız bence

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yazacağımı bilemedim. Bende Gigafiber kullanıyorum ama böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç. Türknet ile iletişime geçtin mi ne dediler ?
Bende de internet var ama bağlanamıyordum Bazen kırmızı ışık yanıyordu destek talebi açtım TT iç tesisata bakamaya gelecek destek talebi açmalısınız bence
Kaç kere açtım. Bu işlemleri onlar yaptı zaten çoğunu. Onlara bıraktım ki benlik problem olmasın ama yok düzelmiyor kafayı yiyeceğim.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,416
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Elektrik altyapınızda bir sorun olabilir mi?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,412
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Türknet çözemediyse bizden bir çözüm çıkması çok zor. Zaten çözüm konusunda başarısız bir firmalar.

kırmızışarapp

80+ Silver
Çoğu şeyi yapmışlar. Aklıma bir şey gelmedi. Belki @Mehmet Yılmaz yardımcı olabilir.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,416
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Sanmıyorum. TurkTelekomda bu sorun yoktu. Hatta 1 1.5 ay öncesine kadar TurkNette de bu sorun yoktu.
1.5 ay önce olan ve bu sorunu tetikleyebilecek herhangi bir olay hatırlıyor musunuz?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Türknet çözemediyse bizden bir çözüm çıkması çok zor. Zaten çözüm konusunda başarısız bir firmalar.
GigaFiberi bırakmak istemiyorum kesinlikle. Bi çözüm bulamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.5 ay önce olan ve bu sorunu tetikleyebilecek herhangi bir olay hatırlıyor musunuz?
Modemin yerini değiştirmiştim. O zaman var mıydı bu problem hatırlamıyorum. Modemin yeriyle alakası olabilir mi?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,416
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Modemin yerini değiştirmiştim. O zaman var mıydı bu problem hatırlamıyorum. Modemin yeriyle alakası olabilir mi?
Modemin yeri ile alakası olacağını pek sanmıyorum, eğer kablolu kullanıyorsanız etkilemez. Modemin yerini değiştirirken kabloyu eğer büktüyseniz zarar görmüş olabilir ki değiştirdim dediniz.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Modemin yeri ile alakası olacağını pek sanmıyorum, eğer kablolu kullanıyorsanız etkilemez. Modemin yerini değiştirirken kabloyu eğer büktüyseniz zarar görmüş olabilir ki değiştirdim dediniz.
Wi-Fi'da daha çok problem yaşıyorum aslında. Yerini değiştirirken kabloyu yanlışlıkla kırmışız zaten düzeltmişlerdi. Sonra problem kablodan diyip yine değiştirdiler. Evde değildim değişilirken de galiba sadece kesip ucunu değişiyorlar. Kablonun tamamıyla bir problem olabilir mi?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,416
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Wi-Fi'da daha çok problem yaşıyorum aslında. Yerini değiştirirken kabloyu yanlışlıkla kırmışız zaten düzeltmişlerdi. Sonra problem kablodan diyip yine değiştirdiler. Evde değildim değişilirken de galiba sadece kesip ucunu değişiyorlar. Kablonun tamamıyla bir problem olabilir mi?
Bence öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,946
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom