Sanırım riot games Türknet kullanıyorTürknet ve RIOT Games tarafında sorunlar var şu an. Bende de sapıtıyor Türknet.
steam de sıkıntılıSanırım riot games Türknet kullanıyor
Lol twitter
Oyun sunucularının üzerinde bulunduğu internet ağında yaşanan bir problemden ötürü yaşanan bağlantı sorunlarının farkındayız. Sorunun hızla çözülmesi için ilgili ekiplerimiz çalışıyor. Bu sürede dereceli sıralar ve Clash'e erişimi şu an için durduruyoruz.
Bende de aynı vpn kullan sorun düzelene kadar idare ediyorArkadaşlar istanbul bahçelievler de sorun mmu var acaba normalde 75 mbit olan internetim felç geçirdi
Alıntıyı görüntüle
6 7 aydır türknet kullanıyorum şuanki yavaşlamasına rağmen diğerlerinden iyidir kullandığım sürece ilk defa böyle bir şey yaşıyorum diğer sağlayıcıda hergün yaşıyordum Türknet iyidir.Asla şaşırtmayan klasikleşmiş TurkNet hizmeti.
Discord'da da benzer sorunları yaşatıyor.
Alıntıyı görüntüle
Firma, genel olarak altyapı arızası olduğunu ve bu süreçte kopmalar olabileceğini falan yazmış.
Bu arada TurkNet harika, mükemmel arkadaşlar. Aha 1 ay bedava kodum da şurada: asdfdskldjfyghsdjkfg
Önceden hangilerini kullanıyordun?6 7 aydır türknet kullanıyorum şuanki yavaşlamasına rağmen diğerlerinden iyidir kullandığım sürece ilk defa böyle bir şey yaşıyorum diğer sağlayıcıda hergün yaşıyordum Türknet iyidir.
Zaten sorun hız testi sonuçlarında değil.olabilir bende sorun yok
TTNET ve Superonline kullandım ikiside 16 mbps veriyordu 16 demelerine rağmen max 7-8 alıyordum. Paket yükselttim hala kötüydü taahüt vardı mecbur kaldım bi süre daha sonra Türknete geçtim altyapın max 80 dediler şaşırdım geçtim direk 35lik paketi aldım adamlar söylediğinden fazlasını veriyo 36 down 5.7 up 5 ping alıyorum ki bunu ttnet altyapısından veriyolarlar kendi altyapısı bile değil olduğu yerler malum 1000 mbps veriyor.Önceden hangilerini kullanıyordun?
Çok masumsun kral.TTNET ve Superonline kullandım ikiside 16 mbps veriyordu 16 demelerine rağmen max 7-8 alıyordum. Paket yükselttim hala kötüydü taahüt vardı mecbur kaldım bi süre daha sonra Türknete geçtim altyapın max 80 dediler şaşırdım geçtim direk 35lik paketi aldım adamlar söylediğinden fazlasını veriyo 36 down 5.7 up 5 ping alıyorum ki bunu ttnet altyapısından veriyolarlar kendi altyapısı bile değil olduğu yerler malum 1000 mbps veriyor.