Altyapın iyiyse çoğu firma iyidir kötüyse her firma kötüdür altyapına güveniyorsan geçebilirsin fakat müşteri hizmetlerinin olmaması çok büyük bir eksik tercihimi millenicomdan kullanırdım benHerkese Selamlar arkadaşlar, benim eve yeni internet bağlattım 35mbps download 3mbps ye kadar da upload veriyor iyi mi?. 6mbps internwtten geçiş yaptım. TT fiber altyapım var. Her ay 85tl ama benim vdsl modemim var ekstra para ödemedim
Ben memnunum ama türkiye şartlarında.
Normalde çöp . Hepsi çöp gerçi . Türkiyede internet altyapısı ve hizmetleri afrika ülkeleriyle yarışıyoe
Hocam eğer TTnet'i yeni bağlattıysanız taahhüt gereği iptal edemezsiniz.Herkese Selamlar arkadaşlar, benim eve yeni internet bağlattım 35mbps download 3mbps ye kadar da upload veriyor iyi mi?. 6mbps internwtten geçiş yaptım. TT fiber altyapım var. Her ay 85tl ama benim vdsl modemim var ekstra para ödemedim
İyi güzel de aynı tarife 30 TL daha pahalı, bence değmez o kadar paraya.Altyapın iyiyse çoğu firma iyidir kötüyse her firma kötüdür altyapına güveniyorsan geçebilirsin fakat müşteri hizmetlerinin olmaması çok büyük bir eksik tercihimi millenicomdan kullanırdım ben
Tahhutsuz diyorHocam eğer TTnet'i yeni bağlattıysanız taahhüt gereği iptal edemezsiniz.
Ama eğer TTnet altyapınız varsa Türknet bağlatmanız mantıklı olabilir.
Ama şahsen önermem.
Sebebi ise müşteri hizmetleri yok.
Ve aktivasyon çok uzun sürebiliyor.
Ayrıca ben 3 ay kullandım ama faturayı ödeyemediğim için iptal ettirmek zorunda kaldım.
Halbuki sistemden kart bilgilerini giriyorum ama parayı çekmiyordu.
Gel de olmayan müşteri hizmetlerine derdini anlat.
2 hafta iptal ettirmek için kağıtlarla uğraştım
Altyapıda sorun çıktığı zaman 30tlyi geçin 100tl fark bile vermeye razı geldiğiniz durumlar oluyor ve millenicom 100mbps ve turknetin kendi altyapısında olmayan 100 mbps arasında 10tlik bir fark varİyi güzel de aynı tarife 30 TL daha pahalı, bence değmez o kadar paraya.
Hocam ben konuyu yanlış anlamışımTahhutsuz diyor
Ve yarın 10-12 arası kuruluma gelecekler miş
Hocam si hayatınızda 1 gb internet gördünüz mü avrupada yaşayanlara sorun isterseniz 35 euroya adam 1200 mbit alıyor bu ve bunun gibi örnekler var burda 1000 mbit internet kaç para ? 105 lira fatura ödüyorum 75 mbit zar zor alıyorum oda kopuyor hergünO kadar abartmayın hocam altyapı önemli en kötü internetin altyapısına sahipseniz bile o firmanın en iyi internetini alıyorsunuz.
Hocam si hayatınızda 1 gb internet gördünüz mü avrupada yaşayanlara sorun isterseniz 35 euroya adam 1200 mbit alıyor bu ve bunun gibi örnekler var burda 1000 mbit internet kaç para ? 105 lira fatura ödüyorum 75 mbit zar zor alıyorum oda kopuyor hergün
35 euroya 1.2 gbit alıyor ama senin burda aldığjn interneti bedava veriyorlar 3-5 euroya kıyaslama yaparken tartıya koyda tart şimdi dicen orası avrupa doğru diyorsun35 Euro az bir para değil Avrupa'da ki asgari ücretli bir işçi için.