Türknet Kullanan Var Mı?

birozan

80+
Reaksiyon skoru
46
arkadaşlar merhaba türknet bana 1000 mbps download ve upload gibi astronomik bir rakam verebildiğini söyledi yani bu rakamlar bana biraz garip geldi ve çok komik fiyata kullanan deneyimi olan varmı

1647000271859.png

Şu anda bir kaç işlem yaptığımdan download düşük normalde o da 850+

Kendi altyapısının olduğu yerlerde şuan 140 tl ye bu hizmeti alabilirsin ben 99 tl ye 100 mbps alıyorum umarım bir gün alt yapısı bizim mahalleye uğrar 😀

arkadaşlar merhaba türknet bana 1000 mbps download ve upload gibi astronomik bir rakam verebildiğini söyledi yani bu rakamlar bana biraz garip geldi ve çok komik fiyata kullanan deneyimi olan varmı
1647000823331.png

Kaçırma yapış :)
VYU99BS27MTO Bu kod ile başvuru yaparsan 1 ay sen 1 ay ben ücretsiz kullanıyoruz interneti. Böyle de bir kampanyası var hocam.
Aşamalarını da anlatayım size.
Telefonla başvurunu onayladıktan sonra 3 gün içerisinde ekip geliyor adresinize. Binanızın girişine çekilen kabloyu kutuya bağlayarak modemi kullanacağınız yere çekiliyor.
Abonelik süresi boyunca ücretsiz modem veriyorlar.
Modemi bağladıkları gibi internete erişiminiz başlıyor.
Post automatically merged:

https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama Altyapınızı sorguladığınızda da size 1000 Mbps bilgisi veriliyorsa gerçekten kaçırmayın çok büyük fark yaratıyor.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

VYU99BS27MTO Bu kod ile başvuru yaparsan 1 ay sen 1 ay ben ücretsiz kullanıyoruz interneti. Böyle de bir kampanyası var hocam.
Telefonla başvurunu onayladıktan sonra 3 gün içerisinde ekip geliyor adresinize. Binanızın girişine çekilen kabloyu kutuya bağlayarak modemi kullanacağınız yere çekiliyor.

https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama Altyapınızı sorguladığınızda da size 1000 Mbps bilgisi veriliyorsa gerçekten kaçırmayın çok büyük fark yaratıyor.
evet öyle oluyorda biz bu rakamlara alışık olmadığımızdan çok inanasım gelmemişti :D

Bölgenizde gigafiber(türknet altyapısı) oolduğu için o hızları verebiliyorlar. Ben VDSL üzerinden TÜRKNET kullanıyorum memnunum.

evet öyle oluyorda biz bu rakamlara alışık olmadığımızdan çok inanasım gelmemişti :D
Gayet veriyorlar hocam muazzam hızlar.
Herhangi sorun varsa yardımcı olayım

Alıntıyı görüntüle
gayet iyimiş o zaman ben 100mbps hıza geçtiğimde bile baya sevinmiştim gerçekçiliğine inanmıyosun yani sana veremeyeceği bir rakamı iddaa etmesi yasak mantıken biliyosun ama yinede inanamadım :D :D

Gayet veriyorlar hocam muazzam hızlar.
Herhangi sorun varsa yardımcı olayım
yok yani sadece gerçekçiliği nedir onu öğrenmek istedim gayet alınıyormuş o rakamlar teşekkür ederim

gayet iyimiş o zaman ben 100mbps hıza geçtiğimde bile baya sevinmiştim gerçekçiliğine inanmıyosun yani sana veremeyeceği bir rakamı iddaa etmesi yasak mantıken biliyosun ama yinede inanamadım :D :D
Ben 24 kullanıp 100e geçecekken binama altyapı geldi 1000e geçtim. İnanması zor yani ama kullanıyorum

yok yani sadece gerçekçiliği nedir onu öğrenmek istedim gayet alınıyormuş o rakamlar teşekkür ederim
İstersem size davet kodumu vereyim 1 ay bedava kullanın

Alıntıyı görüntüle

75mpbs veriyormuş bana 1000 olsaymış şu an kullandığımdan cayar geçerdim..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,530
Üyeler
190,924
Son üye
cihan01
Geri