o hız ne hocam maşallah direkt Server sen misinAlıntıyı görüntüle
Şu anda bir kaç işlem yaptığımdan download düşük normalde o da 850+
Gigafiber hocam serverden hızlıyız büyük nimeto hız ne hocam maşallah direkt Server sen misin![]()
arkadaşlar merhaba türknet bana 1000 mbps download ve upload gibi astronomik bir rakam verebildiğini söyledi yani bu rakamlar bana biraz garip geldi ve çok komik fiyata kullanan deneyimi olan varmı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
evet öyle oluyorda biz bu rakamlara alışık olmadığımızdan çok inanasım gelmemiştiAlıntıyı görüntüle
Kaçırma yapış
VYU99BS27MTO Bu kod ile başvuru yaparsan 1 ay sen 1 ay ben ücretsiz kullanıyoruz interneti. Böyle de bir kampanyası var hocam.
Aşamalarını da anlatayım size.
Telefonla başvurunu onayladıktan sonra 3 gün içerisinde ekip geliyor adresinize. Binanızın girişine çekilen kabloyu kutuya bağlayarak modemi kullanacağınız yere çekiliyor.
Abonelik süresi boyunca ücretsiz modem veriyorlar.
Modemi bağladıkları gibi internete erişiminiz başlıyor.
Post automatically merged:
https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama Altyapınızı sorguladığınızda da size 1000 Mbps bilgisi veriliyorsa gerçekten kaçırmayın çok büyük fark yaratıyor.
Gayet veriyorlar hocam muazzam hızlar.evet öyle oluyorda biz bu rakamlara alışık olmadığımızdan çok inanasım gelmemişti![]()
gayet iyimiş o zaman ben 100mbps hıza geçtiğimde bile baya sevinmiştim gerçekçiliğine inanmıyosun yani sana veremeyeceği bir rakamı iddaa etmesi yasak mantıken biliyosun ama yinede inanamadımAlıntıyı görüntüle
yok yani sadece gerçekçiliği nedir onu öğrenmek istedim gayet alınıyormuş o rakamlar teşekkür ederimGayet veriyorlar hocam muazzam hızlar.
Herhangi sorun varsa yardımcı olayım
Ben 24 kullanıp 100e geçecekken binama altyapı geldi 1000e geçtim. İnanması zor yani ama kullanıyorumgayet iyimiş o zaman ben 100mbps hıza geçtiğimde bile baya sevinmiştim gerçekçiliğine inanmıyosun yani sana veremeyeceği bir rakamı iddaa etmesi yasak mantıken biliyosun ama yinede inanamadım![]()
![]()
İstersem size davet kodumu vereyim 1 ay bedava kullanıngayet iyimiş o zaman ben 100mbps hıza geçtiğimde bile baya sevinmiştim gerçekçiliğine inanmıyosun yani sana veremeyeceği bir rakamı iddaa etmesi yasak mantıken biliyosun ama yinede inanamadım![]()
yok yani sadece gerçekçiliği nedir onu öğrenmek istedim gayet alınıyormuş o rakamlar teşekkür ederim
75mpbs veriyormuş bana 1000 olsaymış şu an kullandığımdan cayar geçerdim..Alıntıyı görüntüle
Kaçırma yapış
VYU99BS27MTO Bu kod ile başvuru yaparsan 1 ay sen 1 ay ben ücretsiz kullanıyoruz interneti. Böyle de bir kampanyası var hocam.
Aşamalarını da anlatayım size.
Telefonla başvurunu onayladıktan sonra 3 gün içerisinde ekip geliyor adresinize. Binanızın girişine çekilen kabloyu kutuya bağlayarak modemi kullanacağınız yere çekiliyor.
Abonelik süresi boyunca ücretsiz modem veriyorlar.
Modemi bağladıkları gibi internete erişiminiz başlıyor.
https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama Altyapınızı sorguladığınızda da size 1000 Mbps bilgisi veriliyorsa gerçekten kaçırmayın çok büyük fark yaratıyor.