Neler Yeni

Türknet Kullanırken Birkez Daha Düşünün ?

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Sorun şu ben iptal amaçlı herhangi bir işlem yapmadım ve sorunu 1 aydır çözemiyorlar ve bana alt yapında vdls yok diyorlar ama ben diğer firmalar ile görüştüm zaman onlarda bana fiber altyapın var diyorlar
Fiber ve VDSL farklı hizmetlerdir.

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Anlatamıyorum galiba tüm altyapıları destekliyor alt yapım şehrin merkezindeyim zaten konuyu daha çok okuyup hakim olabilirsin
VDSL yok diyorlar diyorsun eğer boşta port yoksa yok derler. FİBER var diyorlar diyorsun bu iki hizmetin portları farklıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Uğur Doğan
Bu olaylar yaşanmasına rağmen hala Türknet tavsiye eden kullanıcılar var. Arkadaşım da Türknet'e geçiş yaptı 6 ay kullandıktan sonra bıraktı. Rezalet bir firma aynı altyapıda olmamıza rağmen internet kesilmeleri oluyor arıza kaydı açılmasına rağmen bir şey yapılmıyor. Aradığımızda da sorununuz 48 saat içinde çözülecektir deyip kapatıyorlar.
Sorun altyapı değil Türk Telekom altyapısında Türknet'e göre çok daha iyi hizmetler sunan firmalar var. Başta Netspeed, Millenicom gibi.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
VDSL yok diyorlar diyorsun eğer boşta port yoksa yok derler. FİBER var diyorlar diyorsun bu iki hizmetin portları farklıdır.
Altyapın yok diyorlar bana halen konuyu okumamakta ısrarcısın kardeşim

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Buğra
Altyapın yok diyorlar bana halen konuyu okumamakta ısrarcısın kardeşim
şöylede olablrdi (türknetin mahalle esnafı oldugu bir paralel evrende geçmesi beklenen diyalog)
-Selamın aleyküm haci abi kolay gelsin bizim internet bağlıycaktınız noldu
-Haaa gardasım tamam o iş bizde bizde ama port yok biliyon mu boşalmasını bekliycez
-Nası boşalmasını koyulsun abi port dediğin ne ki koyalım bi tane
-Masraflı iş onlar yeğnim boşalır zaten yakında biz zaten müşterilerin burnundan getirdiğimiz için gel sen hallederiz biz
- (5 months later) muhittin oglum ordamısın daire 2 deki muzaffer abin aldırdı interneti burdan gel sana bağlayalım.
-- Vallaha kral adamsın eyw başkan
-rica ederim yiğenim

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Buğra
klasik türknet. seni seçtim diyince koşa koşa gelir. sorun var bi baksana dersin yok olur.
vodafone kadar kimse berbat olamaz ama imzanda gördüm allah göstermesin bi daha önlerinden geçmem

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
vodafone kadar kimse berbat olamaz ama imzanda gördüm allah göstermesin bi daha önlerinden geçmem
bak dostum. imzamı düzgün okursan ben orada vodafone'un evde internetini övmedim. açık söylüyorum vodafone'un kendi fibermax altyapısı yani superonline altyapısı değil. kendi fibermax altyapısı dışında hiçbir evde internet hizmeti iyi değil. fibermax dışında evde internet hizmeti açıkçası b*k gibi bunu biliyorum. ayrıca mobilde vodafone, evde internet olarak da türk telekom kullanıyorum. ikisinden de memnunum. yazlıkta 4.5g hızı düşüktü. söyledim. adamlar en yakındaki araziye baz istasyonu dikti mesela. ama evde internette fibermax hari. vodafone çok kötü.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Buğra
bak dostum. imzamı düzgün okursan ben orada vodafone'un evde internetini övmedim. açık söylüyorum vodafone'un kendi fibermax altyapısı yani superonline altyapısı değil. kendi fibermax altyapısı dışında hiçbir evde internet hizmeti iyi değil. fibermax dışında evde internet hizmeti açıkçası b*k gibi bunu biliyorum. ayrıca mobilde vodafone, evde internet olarak da türk telekom kullanıyorum. ikisinden de memnunum. yazlıkta 4.5g hızı düşüktü. söyledim. adamlar en yakındaki araziye baz istasyonu dikti mesela. ama evde internette fibermax hari. vodafone çok kötü.
sana şey etmedim canım arkadasım vodafone net görünce tüylerim diken diken oluyor sadece onu belirtmek istedim senin üstüne değil ya şirket :)

EDİT: YOKSA ÖYLEMİ :sneaky::ROFLMAO:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
sana şey etmedim canım arkadasım vodafone net görünce tüylerim diken diken oluyor sadece onu belirtmek istedim senin üstüne değil ya şirket :)

EDİT: YOKSA ÖYLEMİ :sneaky::ROFLMAO:
oha. az önce 80+ bronze oldum yuppiii. sonunda be.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Buğra

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
turknet kullanıyorum su ana kadar cok memnunum arıza ıle ılgılı sadece bır kez oda pandemı donemlerının ılk basların 1 kez sorun yasadım kayıt bırakdım 1 saat ıcınde kapıya turk telekom servısı geldı ben memnunum

Top Bottom