wizarDürüm
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 77
- İsim
- Yakup Vatansever
Arkadaşlar yıllardır türktelekom kullanıyordum öyle arıza problemi hiç yaşamadım max fatura problemi yaşamışımdır (ev intereti yanında 40 lira gibi ortalama aylık ücreti olan ev telefonu da var cayma bedeli:45lira)
TURKNET HAKKINDA ELİMDEKİLER:
-DA Abdullah Esenlerde oturuyor ve bir videosunda turknet i övmüştü
-Altyapım 75mbps desteklediklerini söylediler
-120TL Cayma bedeli ödüyorlar (Hem İnternet Hem Ev Telefonu)
-Turknet seçersek 75mbps (85Tl+10Tl ev telefonu (1000dk)toplam 95TL)
MİLLENİCOM HAKKINDA ELİMDEKİLER:
-Çevremde kullanan yok.
-Altyapım 94mbps desteklediklerini söylediler
-Cayma bedelini aylık faturanız kadar karşıladıklarını ve de ev telefonunun cayma bedelini karşılamadıklarını söylediler
-Millenicom seçersek(75Tl 35mbps internet+10tl ev telefonu hattı açma (ayrıyetten konuştuğun dakika başına para)=90Tl ve üstü
-Ve millenicomda (türknette bilmiyorum belki vardır) normal n kolay gibi bir bayiiden aylık ödemeyi yapabiliyorsan banka ve atm ile işin olmuyor.
BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN HUSUSLARDAN BİRİ HİZMET KALİTESİ SIKINTI YAŞATMASIN YETER
TURKNET HAKKINDA ELİMDEKİLER:
-DA Abdullah Esenlerde oturuyor ve bir videosunda turknet i övmüştü
-Altyapım 75mbps desteklediklerini söylediler
-120TL Cayma bedeli ödüyorlar (Hem İnternet Hem Ev Telefonu)
-Turknet seçersek 75mbps (85Tl+10Tl ev telefonu (1000dk)toplam 95TL)
MİLLENİCOM HAKKINDA ELİMDEKİLER:
-Çevremde kullanan yok.
-Altyapım 94mbps desteklediklerini söylediler
-Cayma bedelini aylık faturanız kadar karşıladıklarını ve de ev telefonunun cayma bedelini karşılamadıklarını söylediler
-Millenicom seçersek(75Tl 35mbps internet+10tl ev telefonu hattı açma (ayrıyetten konuştuğun dakika başına para)=90Tl ve üstü
-Ve millenicomda (türknette bilmiyorum belki vardır) normal n kolay gibi bir bayiiden aylık ödemeyi yapabiliyorsan banka ve atm ile işin olmuyor.
BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN HUSUSLARDAN BİRİ HİZMET KALİTESİ SIKINTI YAŞATMASIN YETER