Neler Yeni

Türknet Mi Millenicom mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Arkadaşlar yıllardır türktelekom kullanıyordum öyle arıza problemi hiç yaşamadım max fatura problemi yaşamışımdır (ev intereti yanında 40 lira gibi ortalama aylık ücreti olan ev telefonu da var cayma bedeli:45lira)
TURKNET HAKKINDA ELİMDEKİLER:
-DA Abdullah Esenlerde oturuyor ve bir videosunda turknet i övmüştü
-Altyapım 75mbps desteklediklerini söylediler
-120TL Cayma bedeli ödüyorlar (Hem İnternet Hem Ev Telefonu)
-Turknet seçersek 75mbps (85Tl+10Tl ev telefonu (1000dk)toplam 95TL)
MİLLENİCOM HAKKINDA ELİMDEKİLER:
-Çevremde kullanan yok.
-Altyapım 94mbps desteklediklerini söylediler
-Cayma bedelini aylık faturanız kadar karşıladıklarını ve de ev telefonunun cayma bedelini karşılamadıklarını söylediler
-Millenicom seçersek(75Tl 35mbps internet+10tl ev telefonu hattı açma (ayrıyetten konuştuğun dakika başına para)=90Tl ve üstü
-Ve millenicomda (türknette bilmiyorum belki vardır) normal n kolay gibi bir bayiiden aylık ödemeyi yapabiliyorsan banka ve atm ile işin olmuyor.

BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN HUSUSLARDAN BİRİ HİZMET KALİTESİ SIKINTI YAŞATMASIN YETER

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Arkadaşlar yıllardır türktelekom kullanıyordum öyle arıza problemi hiç yaşamadım max fatura problemi yaşamışımdır (ev intereti yanında 40 lira gibi ortalama aylık ücreti olan ev telefonu da var cayma bedeli:45lira)
TURKNET HAKKINDA ELİMDEKİLER:
-DA Abdullah Esenlerde oturuyor ve bir videosunda turknet i övmüştü
-Altyapım 75mbps desteklediklerini söylediler
-120TL Cayma bedeli ödüyorlar (Hem İnternet Hem Ev Telefonu)
-Turknet seçersek 75mbps (85Tl+10Tl ev telefonu (1000dk)toplam 95TL)
MİLLENİCOM HAKKINDA ELİMDEKİLER:
-Çevremde kullanan yok.
-Altyapım 94mbps desteklediklerini söylediler
-Cayma bedelini aylık faturanız kadar karşıladıklarını ve de ev telefonunun cayma bedelini karşılamadıklarını söylediler
-Millenicom seçersek(75Tl 35mbps internet+10tl ev telefonu hattı açma (ayrıyetten konuştuğun dakika başına para)=90Tl ve üstü
-Ve millenicomda (türknette bilmiyorum belki vardır) normal n kolay gibi bir bayiiden aylık ödemeyi yapabiliyorsan banka ve atm ile işin olmuyor.

BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN HUSUSLARDAN BİRİ HİZMET KALİTESİ SIKINTI YAŞATMASIN YETER
100 mbps desteğe kadar millenicom öneriyorum ben. Altyapı 100 den fazla değilse müşteri hizmetleri ilgilenmiyor turknetin.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Millenicom öneririm. Vaat ettikleri hızlara yakın hız alırsınız. Ek olarak millenicoma gecerken 899D9EBE referans kodunu müşteri temsilcisi ile paylasirsaniz sevinirim :)

Techno08

80+ Gold
Millenicom öneriyor herkes genelde. İstersen netspeed'e de bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100 mbps desteğe kadar millenicom öneriyorum ben. Altyapı 100 den fazla değilse müşteri hizmetleri ilgilenmiyor turknetin.
Millenicom öneririm. Vaat ettikleri hızlara yakın hız alırsınız. Ek olarak millenicoma gecerken 899D9EBE referans kodunu müşteri temsilcisi ile paylasirsaniz sevinirim :)
Millenicom öneriyor herkes genelde. İstersen netspeed'e de bakabilirsin.

haklısınızdır ama türknette ev telefonu tarifesi baya uyguna geliyor ve 75 mbps+ ev telefonu nerdeyse aynı fiyata alıyorsun millenicoma göre ve başka ayrı konu abonelikten çıkmak istesem bana iş çıkarmayacak biride lazım eğer cidden bu kadar iyiyse millenicom millenicoma geçicem galiba bi ara türknet övülüyordu şimdi millenicom şehir içindeyim bana interetimi verdiği vaatlerle yerine getirecek kişi iyi olur.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
haklısınızdır ama türknette ev telefonu tarifesi baya uyguna geliyor ve 75 mbps+ ev telefonu nerdeyse aynı fiyata alıyorsun millenicoma göre ve başka ayrı konu abonelikten çıkmak istesem bana iş çıkarmayacak biride lazım eğer cidden bu kadar iyiyse millenicom millenicoma geçicem galiba bi ara türknet övülüyordu şimdi millenicom şehir içindeyim bana interetimi verdiği vaatlerle yerine getirecek kişi iyi olur.
Hocam Turknet sorun yaşamadığında oldukça iyi. Ama problem başlarsa sorununuzu anlatabileceğiniz bir insan evladı olmuyor karşınızda :)

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Turknet ile ilgili çok şikayet var. Altyapınızda hangi firma var? Ona göre superonline veya netspeed önerebilirim. Superonline'den şahsen ben çok memnunum. 69TL verdiğim 16Mbps fiber paketten 4 ping, 30 download ve 5 upload alıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turknet ile ilgili çok şikayet var. Altyapınızda hangi firma var? Ona göre superonline veya netspeed önerebilirim. Superonline'den şahsen ben çok memnunum. 69TL verdiğim 16Mbps fiber paketten 4 ping, 30 download ve 5 upload alıyorum.
Türktelekom galiba ki yıllarcada altyapısal bir sıkıntı çekmedik

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Merhaba kuzenim superonline kullanıyor altyapısının 6mbs desteklediğini söylüyorlar o yüzden paket alamıyor müşteri hizmetlerini aradığıın da 25 tl farkla 16mbs ve 1 upload vericeklerini söylüyorlar verdikleri hızı geçer mi önemli olan onun için upload

alpidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Alperen Doğan
Türknette bağlatmak konusunda 1 hafta uğraşabilirsin ama bağlattıktan sonra oluşacak pek bir sıkıntı yok. Olduğundaysa telefonla konuşacak birisi yok ama online işlemlerden her şeyi halledebiliyorsun. Ayrıca belirtmezsem olmaz türknet ev telefonunda yurtdışında bir çok ülkeyi 1000 dakikan dahilinde arayabiliyorsun. Benim için en büyük problem 4-5 saatte bir(sanırım) saat başında server değiştirdikleri için 1-2 dakika boyunca internet gidiyor.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Merhaba kuzenim superonline kullanıyor altyapısının 6mbs desteklediğini söylüyorlar o yüzden paket alamıyor müşteri hizmetlerini aradığıın da 25 TL farkla 16mbs ve 1 upload vericeklerini söylüyorlar verdikleri hızı geçer mi önemli olan onun için upload
Hocam denemeden bilemeyiz ki.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Hocam denemeden bilemeyiz ki.
sizin paket gerçekten çok uygun fiyatmış kuzenim 6mbs 0.5 uplaod için 100tl veriyorlar :( 16mbs olması için 25tl daha fark vermesi gerekiyor taahhüt bitse rahat edicek ama daha 1 yıl var

Top Bottom