Neler Yeni

Türknet Mi Millenicom mu?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Türknette bağlatmak konusunda 1 hafta uğraşabilirsin ama bağlattıktan sonra oluşacak pek bir sıkıntı yok. Olduğundaysa telefonla konuşacak birisi yok ama online işlemlerden her şeyi halledebiliyorsun. Ayrıca belirtmezsem olmaz türknet ev telefonunda yurtdışında bir çok ülkeyi 1000 dakikan dahilinde arayabiliyorsun. Benim için en büyük problem 4-5 saatte bir(sanırım) saat başında server değiştirdikleri için 1-2 dakika boyunca internet gidiyor.
Turknette yaşadığım en büyük sıkıntı. Zamansız internet kesilmeleri :). Millenicomla bu sona erdi

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
sizin paket gerçekten çok uygun fiyatmış kuzenim 6mbs 0.5 uplaod için 100tl veriyorlar :( 16mbs olması için 25tl daha fark vermesi gerekiyor taahhüt bitse rahat edicek ama daha 1 yıl var
Hocam o hızlar gerçekten çok düşük. Netspeed veya millenicom'a geçmeyi deneyebilir. Sanırsam onlar da taahüt cayma bedelini karşılıyorlardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
sizin paket gerçekten çok uygun fiyatmış kuzenim 6mbs 0.5 uplaod için 100tl veriyorlar :( 16mbs olması için 25tl daha fark vermesi gerekiyor taahhüt bitse rahat edicek ama daha 1 yıl var
Taahhüt cayma bedelini sorsun artık yeni yasayla bir tık değişik ve ucuz gelebiliyor galiba bizim ev telefonu için bugün sorduk kullandığın indirimli günleri ödüyormuşssun biz 6 ay indirimli kullandık diye 6 ay indirim farkını ödeyip çıkıcaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türknette bağlatmak konusunda 1 hafta uğraşabilirsin ama bağlattıktan sonra oluşacak pek bir sıkıntı yok. Olduğundaysa telefonla konuşacak birisi yok ama online işlemlerden her şeyi halledebiliyorsun. Ayrıca belirtmezsem olmaz türknet ev telefonunda yurtdışında bir çok ülkeyi 1000 dakikan dahilinde arayabiliyorsun. Benim için en büyük problem 4-5 saatte bir(sanırım) saat başında server değiştirdikleri için 1-2 dakika boyunca internet gidiyor.
hmmm internet kesintileri beni yorar o yüzen millenicom iyi olur çünkü peder biraz huysuzdur bu konularda bana bıraktı müşteri hizmetlerinde de millenicom sağolsunlar her türlü yardımı ettiler herhalde son kararım onlar

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Taahhüt cayma bedelini sorsun artık yeni yasayla bir tık değişik ve ucuz gelebiliyor galiba bizim ev telefonu için bugün sorduk kullandığın indirimli günleri ödüyormuşssun biz 6 ay indirimli kullandık diye 6 ay indirim farkını ödeyip çıkıcaz

Hocam o hızlar gerçekten çok düşük. Netspeed veya millenicom'a geçmeyi deneyebilir. Sanırsam onlar da taahüt cayma bedelini karşılıyorlardı.
türk telekoma sordular ama cayma bedelini ödemiyorlarmış netspeed veya millenicom ödüyor mu cayma bedelini 1 yıl var çünkü 1200tl civarı yapıyor

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
türk telekoma sordular ama cayma bedelini ödemiyorlarmış netspeed veya millenicom ödüyor mu cayma bedelini 1 yıl var çünkü 1200tl civarı yapıyor
100TL'lik paket için 1200TL cayma bedeli mi? E yok artık. Millenicom 200TL'ye kadar olan cayma bedelini karşılıyordu diye hatırlıyorum. 1200TL çok fazla. Mecbur bekleyecekler.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
100TL'lik paket için 1200TL cayma bedeli mi? E yok artık. Millenicom 200TL'ye kadar olan cayma bedelini karşılıyordu diye hatırlıyorum. 1200TL çok fazla. Mecbur bekleyecekler.
maalesef teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

alpidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Alperen Doğan
Turknette yaşadığım en büyük sıkıntı. Zamansız internet kesilmeleri :). Millenicomla bu sona erdi
Benim saatlerime pek denk gelmediği için problem olmuyor. Bir tek gece 12 deki kesinti sıkıntı oluyordu o da uzun zamandır olmuyor nedense. Uzun zamandır kesinti olmuyor aslında.

hmmm internet kesintileri beni yorar o yüzen millenicom iyi olur çünkü peder biraz huysuzdur bu konularda bana bıraktı müşteri hizmetlerinde de millenicom sağolsunlar her türlü yardımı ettiler herhalde son kararım onlar
Eğer öyleyse millenicom seçmeniz daha mantıklı olmuş fiyat farkı çok az zaten. Şu an olsa belki ben de millenicom seçebilirdim ama ufak bir farkla. Pişman değilim turknetten de.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Millenicom önerimdir.

Son düzenleme:

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Oğuzhan
Millenicom önerimdir.
Davet kodum ile 1 ay ücretsiz kullanabilirisiniz.
davet kodunuz nerede

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Millenicom'a geçmek isteyenler için detaylı konu açtım ve kod lazım olanlar için;

Güncel geçerli kod: 9C319787

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Kesinlikle TürkNET! Millenicom kullanıyordum ve hattımda gün içerisinde en az 5 kere kesinti meydana geliyordu. Haftada bir gün vs. olması anlaşılır bir durum olurdu ama her gün... Üstüne bir de iptal işlemi başlatmak istememizi müşteri temsilcisine söylememize rağmen müşteri temsilcisi ısrarla bizi abonelikten çıkartmayı reddedip yeni kampanyalardan bahsetmeye devam etti ve arama yarım saate kadar uzadı. Ardından durumu Şikayet var üzerinden ilettim ve daha üst yetkililer durumu çözdü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,755
Üyeler
161,901
Son üye
BoxeR
Top Bottom