wizarDürüm
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
Arkadaşlar yıllardır türktelekom kullanıyordum öyle arıza problemi hiç yaşamadım max fatura problemi yaşamışımdır (ev intereti yanında 40 lira gibi ortalama aylık ücreti olan ev telefonu da var cayma bedeli:45lira)
TURKNET HAKKINDA ELİMDEKİLER:
-DA Abdullah Esenlerde oturuyor ve bir videosunda turknet i övmüştü
-Altyapım 75mbps desteklediklerini söylediler
-120TL Cayma bedeli ödüyorlar (Hem İnternet Hem Ev Telefonu)
-Turknet seçersek 75mbps (85Tl+10Tl ev telefonu (1000dk)toplam 95TL)
MİLLENİCOM HAKKINDA ELİMDEKİLER:
-Çevremde kullanan yok.
-Altyapım 94mbps desteklediklerini söylediler
-Cayma bedelini aylık faturanız kadar karşıladıklarını ve de ev telefonunun cayma bedelini karşılamadıklarını söylediler
-Millenicom seçersek(75Tl 35mbps internet+10tl ev telefonu hattı açma (ayrıyetten konuştuğun dakika başına para)=90Tl ve üstü
-Ve millenicomda (türknette bilmiyorum belki vardır) normal n kolay gibi bir bayiiden aylık ödemeyi yapabiliyorsan banka ve atm ile işin olmuyor.
BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN HUSUSLARDAN BİRİ HİZMET KALİTESİ SIKINTI YAŞATMASIN YETER
TURKNET HAKKINDA ELİMDEKİLER:
-DA Abdullah Esenlerde oturuyor ve bir videosunda turknet i övmüştü
-Altyapım 75mbps desteklediklerini söylediler
-120TL Cayma bedeli ödüyorlar (Hem İnternet Hem Ev Telefonu)
-Turknet seçersek 75mbps (85Tl+10Tl ev telefonu (1000dk)toplam 95TL)
MİLLENİCOM HAKKINDA ELİMDEKİLER:
-Çevremde kullanan yok.
-Altyapım 94mbps desteklediklerini söylediler
-Cayma bedelini aylık faturanız kadar karşıladıklarını ve de ev telefonunun cayma bedelini karşılamadıklarını söylediler
-Millenicom seçersek(75Tl 35mbps internet+10tl ev telefonu hattı açma (ayrıyetten konuştuğun dakika başına para)=90Tl ve üstü
-Ve millenicomda (türknette bilmiyorum belki vardır) normal n kolay gibi bir bayiiden aylık ödemeyi yapabiliyorsan banka ve atm ile işin olmuyor.
BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN HUSUSLARDAN BİRİ HİZMET KALİTESİ SIKINTI YAŞATMASIN YETER