- Konu Sahibi Konu Sahibi
neden?Netspeed ve türknet kullanmayın.
neden?Netspeed ve türknet kullanmayın.
Sebebiniz nedir hocamNetspeed ve türknet kullanmayın.
Sebebini söyleseydin keşke .dNetspeed ve türknet kullanmayın.
png olarak ekledim böyle bir şey çıkıyor. Aradığımda türk telekomun altyapısını kullanıyoruz dediler. konuşmaya başlamadan önce telefon kapanma ihtimaline karşı numara istediler verdim ve konuşmanın ortasında kapandı aramalarını bekliyorum attığımı eke bakar mısınBence altyapı nvarsa Türknet. Aslında yoksa da Türknet. Altyapım yokken de hiç sorun yaşamadım ben. Türkneti öneririm. Bu aralar milleniden çok şikayet geliyor diye biliyorum.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sebebini söyleseydin keşke .dAlıntıyı görüntüle
Bende de GigaFiber gelmeden önce bu hızı veriyordu. Fakat santral uzaklığından dolayı margin değerlerim düşükte ve bu yüzden 50mbps'e sabitlettirmiştim. Ben internetten Türk Telekom üzerinden geçiş yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. İlk günlerde hızımda bir düşüklük vardı ama 2-3 güne düzeldi. Çoğu kişi yüzlerine kapandığını yazıyor ama ben 2 yıldır öyle bir sorun yaşamadım aradıklarında.png olarak ekledim böyle bir şey çıkıyor. Aradığımda türk telekomun altyapısını kullanıyoruz dediler. konuşmaya başlamadan önce telefon kapanma ihtimaline karşı numara istediler verdim ve konuşmanın ortasında kapandı aramalarını bekliyorum attığımı eke bakar mısın
nerde yaşıyorsunuz peki? paketiniz neydi?Türknet en dandik internet sağlıyıcısıdır kesinlikle önermiyorum sakın bulaşma bin pişman olursun denemelik bağlatalım dedik oyun oynuyorum biri internete girince ping 1000 normal ping 50 alıyorum superonline geçtim 10 ping ile oynuyorum sorunsuz sakın türknet geçme benden söylemesi
istanbul paket ile alaası yok bu sorunu ping ile ilgili bir problem 50 downlod veriyolardı ping benim için sorun değil diyorsan geçnerde yaşıyorsunuz peki? paketiniz neydi?