1700 TL verebilirseniz TurkNet.170 TL ye kadar verebiliriz zaten porttan dolayı maksimum 16mbps alabileceğim ama kopma olmasın ya da 10 mbps ye falan düşmesin ping çıkmasın yeter
1700 TL verebilirseniz TurkNet.170 TL ye kadar verebiliriz zaten porttan dolayı maksimum 16mbps alabileceğim ama kopma olmasın ya da 10 mbps ye falan düşmesin ping çıkmasın yeter
Ben alıyorum hocam. 1000-1000 var şuan ama 35 mbps olan paketten başlayıp 100 sonra fiber 100 sonrasında gigafiber yolculuğumda hep tam hız alabildim.Vaadettikleri hızı veriyorlarmı cidden
Hocam zaten maks 16 megabit alıyorsan milenicomun 16 lik paketini al.170 TL ye kadar verebiliriz zaten porttan dolayı maksimum 16mbps alabileceğim ama kopma olmasın ya da 10 mbps ye falan düşmesin ping çıkmasın yeter
hocam kesilmeler oluyor mu? Bende turktelekom kullanıcıyım taahhütüm 1 ay sonra bitiyor. Büyük ihtimal çok pahalı bi fiyat vericekler ve zaten memnunda değilim sürekli kesintiler oluyor.5-6 Yıldır Turknet kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Dostum hangi hızda kaç ₺ ödüyorsun? Tt falan eski abonelere iyi fiyat çekiyor geneldehocam kesilmeler oluyor mu? Bende turktelekom kullanıcıyım taahhütüm 1 ay sonra bitiyor. Büyük ihtimal çok pahalı bi fiyat vericekler ve zaten memnunda değilim sürekli kesintiler oluyor.
Hayır çok nadir kesintiler oluyor, o da altyapı kaynaklı olabiliyor. Aylık max 1 kesinti olduğu oluyor.hocam kesilmeler oluyor mu? Bende turktelekom kullanıcıyım taahhütüm 1 ay sonra bitiyor. Büyük ihtimal çok pahalı bi fiyat vericekler ve zaten memnunda değilim sürekli kesintiler oluyor.
50 mbps 125 tl ödüyorum suanDostum hangi hızda kaç ₺ ödüyorsun? Tt falan eski abonelere iyi fiyat çekiyor genelde
ben şuan millenicom kullanıyorum internet değerlerim çok iyi pinglerim falan tr şartlarında mükemmel bile denebilir valorantta sabit 6 ping min 4 max 20 ping alıyoruımBizim sitede türk telekom altyapısı var bunlardan hangisi daha iyi çeker az sıkıntı yaşarım
Türknet e geçsen şuanki fiyattan 170 ödeyeceksin , ayrıca zam olduğunda muhtemelen 200 ü geçecek. Ben olsaydım Türk Telekom u arayıp sorardım. 200₺ ve altı bir fiyat derlerse mümkünse 24 ay taahhüt yapardım. Bu zamanda taahhüt en iyisi. Zaten eski abone olduğun için fiyatın uygun. Sana çok zamn yapacaklarını sanmıyorum50 mbps 125 TL ödüyorum suan
valla çok kral firma, türktelekom tekelinden kurtardıkları yetmezmiş gibi bide böylesine bir internet suınuyorlar beton yetmezBen alıyorum hocam. 1000-1000 var şuan ama 35 mbps olan paketten başlayıp 100 sonra fiber 100 sonrasında gigafiber yolculuğumda hep tam hız alabildim.
Alıntıyı görüntüle