Turknet mi millenicom mu

Reaksiyon skoru
51
Bizim sitede türk telekom altyapısı var bunlardan hangisi daha iyi çeker az sıkıntı yaşarım

Bizim sitede türk telekom altyapısı var bunlardan hangisi daha iyi çeker az sıkıntı yaşarım
İkisinde de problem genelde olmaz. Şuan tek farkları Millenicom zam yaptı ama Türknet yapmadı. Yani Türknet in zamlı fiyatını bilmiyoruz

5-6 Yıldır Turknet kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

Comnet veya Millenicom öneririm.

TURKNET NETSPEED MİLLENİCOM Hepsi aynı ama sorun yaşamadığım tek netspeed turknet de sayfa yenilerken ve sık sık kopma gibi sorunlar vardı milenicom çekmiyor hız düşüyordu arada netspeed faturayı ödediğin sürece sıkıntısız gecikirse internet bi anda çöp olouyor anlıyorsun ki fatura gelmiş öder ödemez tekrar eski haline geliyor

Bütçeniz nedir?
  • Para babası sınıfı
  • F/P sınıfı

TURKNET NETSPEED MİLLENİCOM Hepsi aynı ama sorun yaşamadığım tek netspeed turknet de sayfa yenilerken ve sık sık kopma gibi sorunlar vardı milenicom çekmiyor hız düşüyordu arada netspeed faturayı ödediğin sürece sıkıntısız gecikirse internet bi anda çöp olouyor anlıyorsun ki fatura gelmiş öder ödemez tekrar eski haline geliyor
firmaların problemide bence bu fatura ödemesi 1 hafta geçmeden hız düşürme vb yaşamamamanız gerekiyor aslında ama hız düşürmeleri saçma

Türknet'ten millenicom'a geçtim tamamen aynılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,983
Üyeler
191,019
Son üye
Ahmet_Tepe
Geri