Telefon ile arayıp sorabilirsin kablonet'e bakabilirsin onların alt yapısı farklı belki onun vardırhiçbirfikrim yok sorgularken hep aynı hatayı alıyorum her sitede
Sistemsel bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Telefon ile arayıp sorabilirsin kablonet'e bakabilirsin onların alt yapısı farklı belki onun vardırhiçbirfikrim yok sorgularken hep aynı hatayı alıyorum her sitede
Sistemsel bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Teşekkürler,çok yardımcı oldun cidden İyi Geceler dilerim.hocam müşteri hizmetlerini arasanız iyi olur onlardan sorgulatabiliyorsun
Teşekkürler,çok yardımcı oldun cidden İyi Geceler dilerim.
Türk Telekom Bende 15 geçmezken turknetde 35 MB paketde 24 alıyorum ortalama,10 TL karşılığı 50 MB olanı teklifi vardı yapmadım şimdi zorunlu 75 TL den 85 yaptılar aynı hızaBeyler şuan sözde türktelekomda 13mbps alıyorum ama her ne hikmetse 6yı geçemiyorum o ayrı konu, sizce türknete geçersem internetim daha hızlı olur mu gösterdiği mbps yi verir mi?
Benim monitörüm destekliyor dediğin paketteyim 4k donuyorkanka altyapın yetiyorsa 35 megabit internet al 85 TL ödüyorsun oyunlarda 30-40 ping video izlerken 4k şekilde izleyebiliyorsun benim mönitör 4k desteklemediği için izleyemiyorum
Türk Telekom Bende 15 geçmezken turknetde 35 MB paketde 24 alıyorum ortalama,10 TL karşılığı 50 MB olanı teklifi vardı yapmadım şimdi zorunlu 75 TL den 85 yaptılar aynı hıza
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim monitörüm destekliyor dediğin paketteyim 4k donuyor
Kanka aytelekom diye internet kullanıyorum, download 5 aga ya, ms 30-40 upload 4 filan aylık 45 veriyorumkanka altyapın yetiyorsa 35 megabit internet al 85 TL ödüyorsun oyunlarda 30-40 ping video izlerken 4k şekilde izleyebiliyorsun benim mönitör 4k desteklemediği için izleyemiyorum
biz türk telekom kullanıyorduk kötü olmaya başladı ve fiyatı arttırdılar o yüzden millenicoma geçtik hem tahüt yok hem de 35mbsBeyler şuan sözde türktelekomda 13mbps alıyorum ama her ne hikmetse 6yı geçemiyorum o ayrı konu, sizce türknete geçersem internetim daha hızlı olur mu gösterdiği mbps yi verir mi?
Altyapı sıkıntılı seninde. Türk telekomda kalabilirsin. Kablo Net altyapın varsa ona geçebilirsin. O da yoksa superbox geçebilirsin. Türk Net senin gibi olan altyapılarda Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Değiştiriceksen sözleşmeleri dikkatli oku derim.Beyler şuan sözde türktelekomda 13mbps alıyorum ama her ne hikmetse 6yı geçemiyorum o ayrı konu, sizce türknete geçersem internetim daha hızlı olur mu gösterdiği mbps yi verir mi?
Kanka aytelekom diye internet kullanıyorum, download 5 aga ya, ms 30-40 upload 4 filan aylık 45 veriyorum
VAlla bu bizim ilde var sadece galiba, en ucuzunu aldık bilgisayarda alcm nasıl olck bakalımkanka fazla bilinmedik markalardan bir şey almayı sevmem her zaman bir hata payı vardır