Neler Yeni

Turknet modem veriyormu

Can...

80+ Platinum
Eğer bütçeniz yeterse keenetic extra dsl bende şuanda kullanıyorum çok memnunum eğer sizi aşıyorsa keenetic omni dsl
Ben buna internetten baş vuru yapsan Ollurmu 167 tl para istiyor ama kurulum ücreti arayıp mı yapmalıyım internetten yapılınca hemen gelirler mi

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Hakan AĞCA
Parayı veren düdüğü çalar.

Can...

80+ Platinum

yerçileği

80+ Bronze
Konudan biraz bağımsız ama Türk Telekom modemleri çok mu kötü?
Isınmadığı zaman performansı eh idare eder fakat ısındığında hızda çok düşüş oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam peki elimde eksi Vodafone netten kalan bir modemim var zyxel geçici olarka onu kullanma gibir bir şey oluyormu
Bakmanız lazım eğer adslyse kullanırsın ama 16 mbps hız alırsın vdsleyse geçici olarak kullana bilirsin

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Arkadaşlar merhaba şuan başvuru oluşturuyorum Türknet e fakat ek olarka modem seçeneği var tıklayınca 820 gibi bir fiyata zyxel modem veriyor yoksa bu ekstra olarak mı 820 lira buna vermem çünkü nasıl bir modem kim bilir
Hocam net bir şekilde söyleyebilirim kablolu modem pişmanlıktır. hatırladığım kadarıyla verdikleri modem kablolu. modemi dışarıdan alın ama iyi alın. istediğiniz yere götürürsünüz hemde.

Konudan biraz bağımsız ama Türk Telekom modemleri çok mu kötü?
leş

Can...

80+ Platinum
Isınmadığı zaman performansı eh idare eder fakat ısındığında hızda çok düşüş oluyor

Bakmanız lazım eğer adslyse kullanırsın ama 16 mbps hız alırsın vdsleyse geçici olarak kullana bilirsin
Vdsl hocam

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Eğer bütçeniz yeterse keenetic extra dsl bende şuanda kullanıyorum çok memnunum eğer sizi aşıyorsa keenetic omni dsl
hocam uzun mesafelerde nasıl çekiyor bende onu almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,346
Üyeler
168,122
Son üye
erenyoda
Top Bottom