Neler Yeni

Yardım Turknet müşteri hizmetleri

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
Arkadaslar selam turknete gecicez fakat musteri hizmetleriyle konuşurken işte emailme belgeler geldi imzalamak için sonea mng kargoyla turknetin subesine gondercez. Dolandirilmayiz demi turknet guvenilirdir. Musteri hizmetleriyle konuştuk son hanesi 80 80 di birde online işlemlerden kimlik fotosunu arkali önlü okutcakmisiz sorun olmaz demi. Turknet alan herkes yapiyor bunu

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Arkadaslar selam turknete gecicez fakat musteri hizmetleriyle konuşurken işte emailme belgeler geldi imzalamak için sonea mng kargoyla turknetin subesine gondercez. Dolandirilmayiz demi turknet guvenilirdir. Musteri hizmetleriyle konuştuk son hanesi 80 80 di birde online işlemlerden kimlik fotosunu arkali önlü okutcakmisiz sorun olmaz demi. Turknet alan herkes yapiyor bunu

Evet doğru adrese gönderdiğinden emin ol yeter

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ender İSKENDER
Türknet güvenilirdir ancak şunu bilin telefonla müşteri hizmetleri desteği alamazsınız abone olduktan sonra.

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknet güvenilirdir ancak şunu bilin telefonla müşteri hizmetleri desteği alamazsınız abone olduktan sonra.
Daha abone olmadik işlem baslattik. Modem falan yok hafta içi gelcekler inşallah bi sorun olmas demi

gaclaruhgelio

80+ Bronze
Müşteri hizmetleri en berbat firma internetim ile kendi türk.net sitelerine bağlanamıyorum hala çözüm yok. Dns problemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ender İSKENDER
Sorun olmaz ama ilerde teknik sorun olursa normalden 2 misli yorucu olacağını hesaba katın. Ben başlarda teknik sebeplerle çok çektim doğrudan muhatap bulamamak sinir bozucu ama sorunlarım sonunda çözüldü ve çok memnunum.

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun olmaz ama ilerde teknik sorun olursa normalden 2 misli yorucu olacağını hesaba katın. Ben başlarda teknik sebeplerle çok çektim doğrudan muhatap bulamamak sinir bozucu ama sorunlarım sonunda çözüldü ve çok memnunum.
Anladim teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,539
Üyeler
167,855
Son üye
cudakiexplosion
Top Bottom