- Reaksiyon skoru
- 84
Kayseri'de yaşıyorum Türk Telekom kullanıyorum tahattüt'ün bitmesine 2-3 gün kaldı hangisini tercih edeyim yada başka sağlayıcılarda olabilir ?
Millenicom'dan altyapı sorgulaması yapın.Kayseri'de yaşıyorum Türk Telekom kullanıyorum tahattüt'ün bitmesine 2-3 gün kaldı hangisini tercih edeyim yada başka sağlayıcılarda olabilir ?
80mbps görüküyor şuanda.Millenicom'dan altyapı sorgulaması yapın.
Turknet'i yakınlarınızda kullanan var mı? Var ise memnunlarsa al yoksa aynı hizmet sana da verilir. Millenicom güzeldir Netspeed'de iyidir üzmez 2'sideKayseri'de yaşıyorum Türk Telekom kullanıyorum tahattüt'ün bitmesine 2-3 gün kaldı hangisini tercih edeyim yada başka sağlayıcılarda olabilir ?
Millenicom tercih edin. Forumun milli servis sağlayıcısı.80mbps görüküyor şuanda.
yakınlarım millenicom kullanıyor memmunlarda ama diğerleri nasıl diye bir sorayım dedim.Turknet'i yakınlarınızda kullanan var mı? Var ise memnunlarsa al yoksa aynı hizmet sana da verilir. Millenicom güzeldir Netspeed'de iyidir üzmez 2'side
Millenicom tercih edin. Forumun milli servis sağlayıcısı.![]()
teşekkürler.
hocam şiddetle ve Namütenahi ile millenicom Zevhair ederim Ehvenişer gibi bir sistem i var 110 tl verip 90 mbps dow 15 mbps up alan arkadaş var forumdaKayseri'de yaşıyorum Türk Telekom kullanıyorum tahattüt'ün bitmesine 2-3 gün kaldı hangisini tercih edeyim yada başka sağlayıcılarda olabilir ?
Yakınlarından kastı 50M yakınındaysa Millenicom alabilirsin.yakınlarım millenicom kullanıyor memmunlarda ama diğerleri nasıl diye bir sorayım dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet,öyle teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler.
Alt yapi sorgulamasi yap Türknet altyapin varsa Yapa olarak türknet alabilirsin yoksa Milenicom ve Netspeed bak türktelekom son tercihin olsun milenicom ve netspeed dende türktelekomun hizmeti ama doğrudan o tekelleşmiş firmanin cebine para sokmayin.Kayseri'de yaşıyorum Türk Telekom kullanıyorum tahattüt'ün bitmesine 2-3 gün kaldı hangisini tercih edeyim yada başka sağlayıcılarda olabilir ?