linç is coming3 gün çok fazla bir süre değil ek olarak böyle bir hız için 1 yıl bekleyecek insanlar var.
Öğrenciyim sınav haftası hiçbirşey yapamıyorum3 gün çok fazla bir süre değil ek olarak böyle bir hız için 1 yıl bekleyecek insanlar var.
ananın babanın teli ile idare et 3-5 gün dahaÖğrenciyim sınav haftası hiçbirşey yapamıyorum
Kral öğrenciyim simav haftası hiçbirşey yapamıyorum telefonda ki internet 0.25 mbps falan1GBPS gelmiş pişmanlık mısın diyosun
Bir de ara dostum.
Teknocell kullanıyoruz internet acayip yavaşananın babanın teli ile idare et 3-5 gün daha
Bir daha arayıp rahatsız etmeye çalış.Kral öğrenciyim simav haftası hiçbirşey yapamıyorum telefonda ki internet 0.25 mbps falan
doğru ama bugün gelicez diyorlarsa gelmeliler.3 gün çok fazla bir süre değil ek olarak böyle bir hız için 1 yıl bekleyecek insanlar var.
Şans inş yarın yüzümüze gülerturknet tamamen şansdır ne olacağı hiç belli değil
1Yıl mı 1 yıldan fazla bekleyen var3 gün çok fazla bir süre değil ek olarak böyle bir hız için 1 yıl bekleyecek insanlar var.
Valla bende hemen gelmişlerdi ama arayıp durumun acileyitini belirtin isterseniz.Öğrenciyim sınav haftası hiçbirşey yapamıyorum