Lady-Of-Ice
80+ Silver
Hocam bir tek size kurulum yapmıyorlar ki; sizin bölge de yoğunluk vardır. Geçikme de ondandır.
Hocam ama vadettikleri süre 6 iş günü pazartesi olduğunda 2 hafta olacak daha ne kadar geciktirmeyi düşünüyorlar?Hocam bir tek size kurulum yapmıyorlar ki; sizin bölge de yoğunluk vardır. Geçikme de ondandır.
Bende yeni geçtiğimde saha ekipleri 20 gün falan gelmedile sonra telefon açtık saha ekibine gerek kalmadı internet geldi bende anlamadımHocam bilerek gelmiyor diye saçmalık olur mu ya keyiflerine göre mi geliyor bunlar?
Bende aynı şekilde temenni ediyorum.Türknet ya da diğer firmalarla alakası yok; kurulumu Telekom yapacak. En kısa sürede kurulumun gerçekleşmesini temenni ederim.
Turkcell'in taahhüdü bitmişti ondan dolayı iptal ettirmek zorunda kaldık bizde.Ben çağırdığımda 2 gün sonra geldiler. Hemen bağlantı geldi. 1 2 gün bira sıkıntı oldu ama aldığımdan beri neredeyse5 aydır bir şey olmadı. Eski internetimi de TurkNet kurulumu başlamadan kapatmadım. Zaten sözleşme bitimine 3 5 gün kalmıştı.
Tüm ülkenin internet altyapısının tek bir firmada olması akla mantığa sığmayan bir şey. Firma kendi abonelerine öncelik sağlıyor diğerleri mağdur oluyor.Bende yeni geçtiğimde saha ekipleri 20 gün falan gelmedile sonra telefon açtık saha ekibine gerek kalmadı internet geldi bende anlamadım
Maalesef ülkede her şey tekelBende aynı şekilde temenni ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Turkcell'in taahhüdü bitmişti ondan dolayı iptal ettirmek zorunda kaldık bizde.
Tüm ülkenin internet altyapısının tek bir firmada olması akla mantığa sığmayan bir şey. Firma kendi abonelerine öncelik sağlıyor diğerleri mağdur oluyor.
Superonline kutusundan turknet'e size nasıl hizmet vericek acaba hocamFiber aboneliğimiz yeni değil zaten Turkcell kullanırken de fiber kullanıyorduk.Kurulum için sadece modemi baglayacaklar. Sonra bitecek bu kadar.
Yanlış anlamışsın kanka. Demek istediğim şey evin fiber bağlantıları falan zaten her şey hazır. Sadece kendi modemlerinin kurulumunu yapacaklar.Superonline kutusundan turknet'e size nasıl hizmet vericek acaba hocam
Valla hocam yakınlarda hiç çalışma falan görmedim. Sözde deprem bölgesi diye bekletiyorlar ama yaşadığım yer de depremin bıraktığı etki fazla olmadı yani bahane.Bölgesel çalışma varsa hiçbişey yapamazlar ben 2 sene önce yaşadım yıllardır kullandığım TTNET hattım vardı evin önünden geçen caddeyi komple kazıdılar asfalt ı kaldırdılar kaldırımları söktüler çalışan internetim 20 gün gitti elektrik su gün içinde debamlı kesildi ta ki asfalt yeniden yapıldı kaldırımlar yapıldı ondan sonra internet geldi. Eğer hattın öyle bir çalışmanın olduğu bir yerden geçiyorsa hiçbişey yapmazlar çalışma bitene kadar. Evinin önünde çalışma yoktur 500 metre ileride bi çalışma vardır internet dolabını sökmüş lerdir kaldırımdan hattın oraya bağlıdır yapılana kadar internetin gelmez
Bende bugün aradım pazartesine kadar gelmezlerse iptal edeceğimi söyledim. Artık ne kadar umurlarinda orasını bilemem.Hocam bizde aynı durumu yaşadık. Bulunduğum bölgede kurulumu yapan kişiler bireysel br bilgisayciydi. 1 haft bekledik gelmediler müşteri hizmetlerini arayıp 2 gün içinde gelmezlerse farkı issye gececegimizi belirttik. Aynı gün gelip kurdular.
Bizde ise yaradı. Umarım sizde de ise yarar hocam.Yanlış anlamışsın kanka. Demek istediğim şey evin fiber bağlantıları falan zaten her şey hazır. Sadece kendi modemlerinin kurulumunu yapacaklar.
Valla hocam yakınlarda hiç çalışma falan görmedim. Sözde deprem bölgesi diye bekletiyorlar ama yaşadığım yer de depremin bıraktığı etki fazla olmadı yani bahane.
Bende bugün aradım pazartesine kadar gelmezlerse iptal edeceğimi söyledim. Artık ne kadar umurlarinda orasını bilemem.
Umarım hocam 1 gün geçti üstünden hiç ümidim yok ama neyse.Bizde ise yaradı. Umarım sizde de ise yarar hocam.