Neler Yeni

Türknet Port doluluğu

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Merhaba bartına taşındık burda herkes ttnet var sağlayıcısı var dediler ama türkneti aradım altyapı var dediler ama Port yok dediler Port başvurusu içinde yanlış duymadıysam türk telekom arayın dediler kaç hız alabileceğimi söyleyemediler Port başvurusu ücretsiz kesin olarak açtırıp yüksek hız sunabilirlermi acaba örnk 100 mps alt yapı var dediler

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Berk
Port durumu otopark gibi. Turknet'te telekomun olduğu yerlerde hizmet veriyor, telekom port vermezse turknet'in yapacağı bir şey yok. Ana sağlayıcı telekom.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Port durumu otopark gibi. Turknet'te telekomun olduğu yerlerde hizmet veriyor, telekom port vermezse turknet'in yapacağı bir şey yok. Ana sağlayıcı telekom.
Türk telekom arayarak öğrencem ozaman deyilmi

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Ben turknet kullanıyorum yan evimdeki kardeşim türknet'e başvurdu türktelekom tarafında port açıklığı olmadığı için işlemi tamamlayamadılar, sonrasında türktelekom'a başvurdu 1 hafta içerisinde port ayarlanıp interneti bağlandı, bu durumda türktelekom kurnazlık yapıyor. bence sizde türktelekom'a başvurursanız internetiniz bağlanır.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Ben turknet kullanıyorum yan evimdeki kardeşim türknet'e başvurdu türktelekom tarafında port açıklığı olmadığı için işlemi tamamlayamadılar, sonrasında türktelekom'a başvurdu 1 hafta içerisinde port ayarlanıp interneti bağlandı, bu durumda türktelekom kurnazlık yapıyor. bence sizde türktelekom'a başvurursanız internetiniz bağlanır.
Tamam teşekkürler eski oturduğumuz yerde kablonet kullanıyordu 105 TL'ye 100 mps ama burda altyapı yok bakalım

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Deniz TAŞKIN
Merhaba bartına taşındık burda herkes ttnet var sağlayıcısı var dediler ama türkneti aradım altyapı var dediler ama Port yok dediler Port başvurusu içinde yanlış duymadıysam türk telekom arayın dediler kaç hız alabileceğimi söyleyemediler Port başvurusu ücretsiz kesin olarak açtırıp yüksek hız sunabilirlermi acaba örnk 100 mps alt yapı var dediler
Yol yakınken Türknete girme

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Yol yakınken Türknete girme
İnanki bende hiç sevmem kopmalar meşhur ama ttnet de geçmek istemiyorum 24 mps yıllardır 7 senedir kablonet kullanıyordum mükemmeldi

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Deniz TAŞKIN
İnanki bende hiç sevmem kopmalar meşhur ama ttnet de geçmek istemiyorum 24 mps yıllardır 7 senedir kablonet kullanıyordum mükemmeldi
2 sene kullandım turkneti. 140tl olunca netspeed geçtim. Pingim daha da düştü port aynı port olmasına rağmen. Turknet ttnet hariç her şey olur öyle söyleyim. Gibirnet de bakabilirsin. Netspeed düşünürsen 1 yıllık 5 TL indirim kodu bırakıyorum buraya "ITABHL"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,260
Üyeler
167,630
Son üye
hydraa0012
Top Bottom