PGO97DP24TQX buyrun hocamTürknet kullanan varsa referans kodu paylaşabilir mi
türknete geçtikten sonra 2 kişi davet edersem nasıl bir indirim uygulanıyor bu ay davet ettim diğer ay bedava mı oluyor millenciom çok saçma saçma şeyler söyledi 3 kişi davet ettim 4. aydan sonra ben indirim alabiliyormuşum gibi saçma şeyler var mı?PGO97DP24TQX buyrun hocam
Türknet kullanan varsa referans kodu paylaşabilir mi
Evet bir sonraki ay ücretsiz oluyor hocam. Millenicom işte ne bekliyontürknete geçtikten sonra 2 kişi davet edersem nasıl bir indirim uygulanıyor bu ay davet ettim diğer ay bedava mı oluyor millenciom çok saçma saçma şeyler söyledi 3 kişi davet ettim 4. aydan sonra ben indirim alabiliyormuşum gibi saçma şeyler var mı?
bunu yaptığım zaman ilk 3 ay 350 tl diğer aylar 700tl diyor ama bu başvuruyu yapmadan müşteri hizmetlerin aradığımda ilk ay bedava 2 ay 400 tl sonraki aylar 600 tl diyorAltyapı gigafiber değilse
Alıntıyı görüntüle
onu nasıl diyorbunu yaptığım zaman ilk 3 ay 350 tl diğer aylar 700tl diyor ama bu başvuruyu yapmadan müşteri hizmetlerin aradığımda ilk ay bedava 2 ay 400 tl sonraki aylar 600 tl diyor
Sabit müşteri 700 TL...müşteri hizmetlerini aradığımda ilk ay deneme süresi 2. ve 3. ay 400tl 4. aydan sonra 599 tl dedi 100mbps tt fiber altyapı var
kullandım hocam teşekkürlerPGO97DP24TQX buyrun hocam
operatör yanlış söylemiş normalde 400 tl 3 ay diğer ay 700 promosyon kodu ve gigafiber koduyla ilk 3 ay 350 tl ve 1 ay ücretsiz diğer aylar 700 tlonu nasıl diyor
kullandım hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben teşekkür ederim hocam