Firma değişikliğinde en iyi çözüm fabrikasyon sıfır kurulum.Onlar modem vermedi eski modemim türknet hat arızası var dedi ip vermeme sorunu yok sistemde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aranmıyor ki numara dıt diyip kapanıyor
Firma değişikliğinde en iyi çözüm fabrikasyon sıfır kurulum.Onlar modem vermedi eski modemim türknet hat arızası var dedi ip vermeme sorunu yok sistemde
Giremiyorum ki arayüzeModemini sıfırlayıp, sana verilen k.adı ve şifre ile kurulum yap.
Sözde yaptı gelen adam zaten modem kitlemeye çalışıyordu 1000 TL yeFirma değişikliğinde en iyi çözüm fabrikasyon sıfır kurulum.
hocam siteden talep açınOnlar modem vermedi eski modemim türknet hat arızası var dedi ip vermeme sorunu yok sistemde
Kendin arkadan resetleyip kurulumu yapın.Giremiyorum ki arayüze
Sözde yaptı gelen adam zaten modem kitlemeye çalışıyordu 1000 TL ye
Pppoe aktif mi müşteri hizmetlerine ara sor ama turknet'e yok ticket açın bilgi verirler.Yok knk gram alakası modem başta internet alamadı zaten hattan int gelmiyor
O firmanın arayabileceğin destek ekibi yok çunkuArayamiyorum dıt diyor kapanıyor çalmadan telefon
Bu modem vdsl adsl desteği var fiber pakete de geçmeyeceğine göre modemde sorun yok. Önceki internetin varsa ve çalışıp bu firmada hizmet alamıyorsan o zaman sorun ya senlik ya firmalık ama modemlik olacağını sanmam. İptal edip farklı sağlıyıcı deneyebilirsin veya firma ücretli ekip çağırır o kontrol eder yapacak bir şey yok olmuyorsa.Bağlatmıyorum ** internetini yeter ya
Zyxel VGM1312-T20B