Neler Yeni

Turknet tarife değişimi

Bendede aynısı var internet birden fazla ping giriyor. Birde internet aniden gidip geliyor
ben her defasında modemi resetlememe rağmen düzelmiyor panelden de resetliyorum düzelmiyor

Kanka aşırı basit giriyorsun online işlemlere internet paketini özgür iletişim 75'ten özgür iletişim 100 e çekiyorsun. Hayırlı olsun.
Tamamdır yapacağım. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

modem kapatıp açıp hat değelerini atarmısın
Paketim 75 olduğundan 75 alabildim. 100e çekeceğim. O zaman olur herhalde yardımınız için teşekkürler

Agalar türknet 70 kullanıyorum altyapımda 70 destekliyor zaten
Ben kablolu bir şekilde 20 alıyorum neden kaynaklanıyor olabilir ?
Modem sıfır okula açıldığında aldık daha.
Binadan modeme gelen cat6 kablosu da sıfır onuda değiştirdim hala 20 yi geçemiyorum.
wifida durum ne

wifida durum ne
Wifi daha daha leş ölü 15 i geçmiyor.
Modemi sıfırladım firmware güncellemesini kendim manuel yaptım 3 tane ethernet kablosu değiştirdim ne yaptıysam 20 yi geçmiyor.
2 tane binadan modeme gelen kablodan aldım değiştirdim acaba kablomu sıkıntılı diye ondada sıkıntı yok.

bende 100mps gösteriyor ben 50mps paket kullanıyorum ama ona rağmen internet gidip geliyor 100lük alsam interneti kullanamam kesin

Wifi daha daha leş ölü 15 i geçmiyor.
Modemi sıfırladım firmware güncellemesini kendim manuel yaptım 3 tane ethernet kablosu değiştirdim ne yaptıysam 20 yi geçmiyor.
2 tane binadan modeme gelen kablodan aldım değiştirdim acaba kablomu sıkıntılı diye ondada sıkıntı yok.
müşteri hizmetleriyle sen bi geç iletişimini sorunu onlara anlat bir çözüm bulacaklardır

Sorgulamada yazan tahmini değer zaten.

müşteri hizmetleriyle sen bi geç iletişimini sorunu onlara anlat bir çözüm bulacaklardır
Yok hocam bulamıyorlar kaç kere konuştum mesaj bıraktım döndüler ekip yolladılar TT geldi temiz dedi.
Bizlik sıkıntı yok diyorlar altyapı 70 ben 20 alıyorum.

bilmiyorum o zaman hocam geçmiş olsun
Kral speedtest sitesinden sunucu değişince 60-65 fana oluyor ama site kendi otomatik bulduğu sunucuyla 20 yi geçmiyor.
Sunucuyu oturduğum şehrin türktelekom sunucusu yapıyorum 60-65 veriyor bu ne anlama geliyor ?

Kral speedtest sitesinden sunucu değişince 60-65 fana oluyor ama site kendi otomatik bulduğu sunucuyla 20 yi geçmiyor.
Sunucuyu oturduğum şehrin türktelekom sunucusu yapıyorum 60-65 veriyor bu ne anlama geliyor ?
dediğim gibi kankam o konuda bu kadar bilgim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,371
Üyeler
173,491
Son üye
efehancelikk
Geri