- Reaksiyon skoru
- 144
Selamlar yaklaşık 2 ay önce türknete büyük bir heyecanla geçiş yaptım çünkü superonline dan memnun değildim. Altyapım ADSL ve Superonline 6 mpbs veriyorken tüknet 10mpbs vereceğini söyledi ve 2 yıllık bekleyişin ardından taahhütüm bitti. Biter bitmez internet üzerinden türknete başvurdum modemi sitelerinden aldım ve tam 3 hafta internetim bağlanmadı. Neyse dedim internet geldi tamam 10mpbs veriliyor ama yan odada internet çekmiyordu. Biraz böyle idare ettim ancak sonra csgo valorant lol vs oyunlarda 400pingin altını göremez oldum. Gerçekten büyük bir şok yaşadım çünkü çevrem tarafından çok övülüyordu. Bakıyorum internete müşteri hizmetleri yok destek kaydı açıyorum geçiştiriyorlar falan bayağı sinir oldum. Bugün iptal etmeyi düşündüğümü ve internetin çöp olduğunu yazıp attım ne diyecekler bilmiyorum ama bir sorum var
Site üzerinden alınan Zyxel modemleri iade alıyorlar mı. Ve benden size bir tavsiye tüknet almayın aldırmayın ne ulaşabileceğiniz birisi, ne de konuşabileceğiniz müşteri temsilcisi ve en önemlisi gidebileceğiniz bir şubeleri bile yok.
Site üzerinden alınan Zyxel modemleri iade alıyorlar mı. Ve benden size bir tavsiye tüknet almayın aldırmayın ne ulaşabileceğiniz birisi, ne de konuşabileceğiniz müşteri temsilcisi ve en önemlisi gidebileceğiniz bir şubeleri bile yok.