Turknet vs Millenicom Tavsiyesi

Serhat-

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,278
Merhabalar, biliyorum bilmem kaç yüzüncü konu açıldı bu nedenle ama ben halen bilemiyorum. Bir kaç ay sonra taahhütüm biticek ve Superonline'den ayrılacağım. Altyapı sorgulama sonuçlarım bu şekildedir ya Millenicom ya da Turknet'e geçiş yapacağım.
1631956070894.png
1631956083729.png

Öğrenmek istediklerim hangisinden daha güzel hizmet alırım, hız olarak evet Turknet güzel teklif veriyor fakat hangisi daha iyi hizmet veriyor. Başka öğrenmek istediğim Superonline'den çıkış yaptığımda kaç günde bağlanabilir ?

Türknet biraz şans işi ama seçecek olsam , göze alıp türknet alırdım.

Türknet kullandım memnun kalmadım millenicom aldım şuan sorun yok.

Aldın kullanıyorsun sorun yok ama bir sorunla karşılaştığın zaman muhatap bulamıyorsun günlerce sorunu çözülmeyenler var..

Turknet sorun yaşatmazsa güzel. Yani baktın 1 ay sorunsuz kullandın yaslan arkana. Millenide müşteri hizmetleri var ama bilgili olduklarını çok sanmıyorum. Fiyat belirleyici gibi.

millenicom kullanıyorum bir sorun var ise cevaplayabilirim öneririm

Şu anlık hız için Turknet düşünüyorum fakat çok sorun çıkarırsalar iptal edip milleniye geçiş yapabilirim.

Merhabalar, biliyorum bilmem kaç yüzüncü konu açıldı bu nedenle ama ben halen bilemiyorum. Bir kaç ay sonra taahhütüm biticek ve Superonline'den ayrılacağım. Altyapı sorgulama sonuçlarım bu şekildedir ya Millenicom ya da Turknet'e geçiş yapacağım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Öğrenmek istediklerim hangisinden daha güzel hizmet alırım, hız olarak evet Turknet güzel teklif veriyor fakat hangisi daha iyi hizmet veriyor. Başka öğrenmek istediğim Superonline'den çıkış yaptığımda kaç günde bağlanabilir ?
Türknet'in desteği neredeyse yok gibi konuşacak birini bulamıyorsun. Ayrıca biz bağlattık 2 aydır kurulum yapılmadı, sonra da iptal edip TürkTelekom'a geçtik. Millenicom'dan daha güzel hizmet alacaksın bana kalırsa.

Şu anlık hız için Turknet düşünüyorum fakat çok sorun çıkarırsalar iptal edip milleniye geçiş yapabilirim.
Bence önce türknete gec zaten taahhüt yok sonra iptal edersin. Elimde 1 aylık bedava kodu da var.

Geri