Turknet vs Türk Telekom Karşılaştırmalı Ping ve Hat Değerleri

Şahsen ben Turk Telekom'dan memnunum. Sadece ping eğer başka aile bireyleri kullanıyorsa sıkıntı oluyordu. O kadar da olsun yani. 12 mbps.
Ne olursa olsun TT'ye geçmem ben.
Turksat Kablonet kullanıcısıyım, kesintileri çok nadir oluyor. Ping ile alakalı hiçbir sorunum yok. Bana gayet yeterli geliyor.
100/5'lik paket kullanıyorum.

Benimki de dert sanıyorum. Valo kimse intde değilden 35 ping, biri video izlese arada bi 300'e fırlıyor. Tabii ne olursa olsun paket kaybını durmuyor :peepo2:
Kablo kullan rahatına bak

Turksat Kablonet kullanıcısıyım, kesintileri çok nadir oluyor. Ping ile alakalı hiçbir sorunum yok. Bana gayet yeterli geliyor.
Kablonet altyapısı var da biz mi kullanmadık be.

Kablo kullan rahatına bak
Kablo var zaten. Ama malum komşunun interneti ondan routera bağlıyorum. En yakın zamanda (binanın üst kat bitince) Comnet'e geçeceğiz. Modem ayrıca verilmiyor değil mi ona göre Omni DSL düşüneceğim.

Adam Istanbul'dan Fiber ile bu değerleri alıyor memnunum diyor.
Altyapısı 100Mbps VDSL, VDSL'den sağlam bir port-hat bulup kullanmaya başlasa tertemiz pinglerle oynayacak da işte..
Screenshot_963.png

Yurt Dışındaki değerlerin benden kötü :(

Henüz bir kopma olmadı.
Umarım bendede olmaz. 24 ay taahhüt imzaladık bide.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam Istanbul'dan Fiber ile bu değerleri alıyor memnunum diyor.
Altyapısı 100Mbps VDSL, VDSL'den sağlam bir port-hat bulup kullanmaya başlasa tertemiz pinglerle oynayacak da işte..
Alıntıyı görüntüle
Yurt Dışındaki değerlerin benden kötü :(
Hocam Tokyo'da oynamak için iss önerir misiniz 😀

60 MBPS destekleyen altyapı 100 veya 75'le zorlamak sağlıklı mı ? @alpolojix Değerler nasıl olur ?

Bize, hayırlı olsun demek düşer. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,354
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri