modemine göre değişir 192.168.1.1 veya 192.168.1.2 ile modem ara yüzüne girmen lazım modem ara yüz şifren modemin arkasında veya kitapçığında yazabilir, wlan sekmesinden modemin ismini ve wifi şifresini değiştirebilirsinwifi şifresini değiştirmek istiyorum bunun için ne yapabilirim
peki arayüz den birinin bağlantısını engelleye biliyor muyummodemine göre değişir 192.168.1.1 veya 192.168.1.2 ile modem ara yüzüne girmen lazım modem ara yüz şifren modemin arkasında veya kitapçığında yazabilir, wlan sekmesinden modemin ismini ve wifi şifresini değiştirebilirsin
yanlış bilmiyorsam mac filitrelemesi ile yapabilirsinizpeki arayüz den birinin bağlantısını engelleye biliyor muyum
birde benim internete qr kod okutarak giriliyor hemde internete bağlı olan herhangi bir telefon ile de yapılıyor bu işlemi nasıl iptal ederimyanlış bilmiyorsam mac filitrelemesi ile yapabilirsiniz
hmm bu konuda hiç bilgim yok ancak mac adresi ile filitreleme yapıp mac adresi ile engel koyarsanız bağlanan cihaz bağlanamayacaktırbirde benim internete qr kod okutarak giriliyor hemde internete bağlı olan herhangi bir telefon ile de yapılıyor bu işlemi nasıl iptal ederim