dostum digitürk ile türknetin bir bağlantısı yok malesef türknet e geçtiğim zaman banide aramışlardı bende kuşkulanmıştım türkneti aradım kullanıcı bilgilerine nasıl eriştirklerini filan sordum onlarda kendilerinden kaynaklanmadıgını ancak yasal olarak haklarını aradıklarını yani dava ve suç duyurusu filan yaptıklarını soylemişlerdi ama bence resmen bilgileri satıyorlar yani sen yaptıgın şeyi türkneti arıyarak teğit ettirTürknet aradı 170 TL yi 140 TL ye düşürdüklerini söylediler 86 TL internet 54 TL de digitürk olarak diye çok fazla abone kaybettik bu yüzden böyle bir şey yaptık internet taahütsüz digitürk 6 ay taahütlü dedi bende tamam dedim yaptıralım dedim. 22 ekimde adresinize gigafiber gelicek dedi beni iyice kandırdı ağzın bal damlıyor dedim. Yıllardır nefret ettiğim digitürkü onaylattı kadın yaw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gigafiber gelince 140 TL den 1000mbps devam ediceksiniz dedi
Digitürk ne netflix falan açıyor mu onun aleti yoksa gene cartoonnetwork falan mı çocukken izlerdik.
02162030547Aradıkları numara ne ?
Hocam onlar dolandırıcı. Beni de hep arıyorlar Digitürk ve türknet diye. Bizzat Türknet’e sordum. Yok öyle bir hizmetleri.Türknet aradı 170 TL yi 140 TL ye düşürdüklerini söylediler 86 TL internet 54 TL de digitürk olarak diye çok fazla abone kaybettik bu yüzden böyle bir şey yaptık internet taahütsüz digitürk 6 ay taahütlü dedi bende tamam dedim yaptıralım dedim. 22 ekimde adresinize gigafiber gelicek dedi beni iyice kandırdı ağzın bal damlıyor dedim. Yıllardır nefret ettiğim digitürkü onaylattı kadın yaw
Gigafiber gelince 140 TL den 1000mbps devam ediceksiniz dedi
Digitürk ne netflix falan açıyor mu onun aleti yoksa gene cartoonnetwork falan mı çocukken izlerdik.
Hocam onlar dolandırıcı. Beni de hep arıyorlar Digitürk ve türknet diye. Bizzat Türknet’e sordum. Yok öyle bir hizmetleri.
02162030547Alıntıyı görüntüle
Türknet ne alaka ? Sen bu kafa ile daha çok dolandırılırsın. hâla olayın farkında değil.allahtan foruma sordum da gözüm açıldı yemin ederim türknete asla güvenmiyorum şu saatten sonra
ya kanka ne kafası neyin dalgası taahhütüm bitiyor bende türknete geçmek istedim bunda sorun ne arayan numara benim adımı soyadımı tc mi söyledi ben kime güveneyimTürknet ne alaka ? Sen bu kafa ile daha çok dolandırılırsın. hâla olayın farkında değil.