Neler Yeni

Türknet yeni paket 170 TL den 140 TL ye düşüş(Canlı Dolandırılma)

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
tamam şimdi digitürk arar beni bende istemediğimi belirtirim 170 tl 1 ay öderim 2. ayın 22 sinde gigafiber gelecek 1000mbps takılırız bakalım. Mecburum çünkü taahhütüm bitiyor

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Türknet aradı 170 TL yi 140 TL ye düşürdüklerini söylediler 86 TL internet 54 TL de digitürk olarak diye çok fazla abone kaybettik bu yüzden böyle bir şey yaptık internet taahütsüz digitürk 6 ay taahütlü dedi bende tamam dedim yaptıralım dedim. 22 ekimde adresinize gigafiber gelicek dedi beni iyice kandırdı ağzın bal damlıyor dedim. Yıllardır nefret ettiğim digitürkü onaylattı kadın yaw
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gigafiber gelince 140 TL den 1000mbps devam ediceksiniz dedi

Digitürk ne netflix falan açıyor mu onun aleti yoksa gene cartoonnetwork falan mı çocukken izlerdik.
dostum digitürk ile türknetin bir bağlantısı yok malesef türknet e geçtiğim zaman banide aramışlardı bende kuşkulanmıştım türkneti aradım kullanıcı bilgilerine nasıl eriştirklerini filan sordum onlarda kendilerinden kaynaklanmadıgını ancak yasal olarak haklarını aradıklarını yani dava ve suç duyurusu filan yaptıklarını soylemişlerdi ama bence resmen bilgileri satıyorlar yani sen yaptıgın şeyi türkneti arıyarak teğit ettir

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Aradıkları numara ne ?
02162030547

LAAAAAN ADAM TC ME ERİŞTİ BENİM TC Mİ SÖYLEDİ ORDAN BAKARAK KAFAYI YİYORUM.

DIIIIIIIITTTTT*???*?***??* TERTEMİZ DOLANDIRILDIMMI ŞİMDİ

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
Türknet aradı 170 TL yi 140 TL ye düşürdüklerini söylediler 86 TL internet 54 TL de digitürk olarak diye çok fazla abone kaybettik bu yüzden böyle bir şey yaptık internet taahütsüz digitürk 6 ay taahütlü dedi bende tamam dedim yaptıralım dedim. 22 ekimde adresinize gigafiber gelicek dedi beni iyice kandırdı ağzın bal damlıyor dedim. Yıllardır nefret ettiğim digitürkü onaylattı kadın yaw

Gigafiber gelince 140 TL den 1000mbps devam ediceksiniz dedi

Digitürk ne netflix falan açıyor mu onun aleti yoksa gene cartoonnetwork falan mı çocukken izlerdik.
Hocam onlar dolandırıcı. Beni de hep arıyorlar Digitürk ve türknet diye. Bizzat Türknet’e sordum. Yok öyle bir hizmetleri.

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
eee hocam ne yapayım şimdi adam tc me kadar erişti türknet tc mi vermiş ya
Hocam onlar dolandırıcı. Beni de hep arıyorlar Digitürk ve türknet diye. Bizzat Türknet’e sordum. Yok öyle bir hizmetleri.

Genzo

80+
02162030547
Screenshot_2022-09-12-12-39-32-383_com.android.chrome.jpg

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
ADFSKGOPĞKADFSGHOPĞKADFSHĞOGKADFHĞADFHGADFHDAFHDAFHERDFHBDSFHBNSDFGJN

allahtan foruma sordum da gözüm açıldı yemin ederim türknete asla güvenmiyorum şu saatten sonra

gerçek türknet dolandırıcı olm o zaman bu ne ya

şahin doğan

80+ Platinum
allahtan foruma sordum da gözüm açıldı yemin ederim türknete asla güvenmiyorum şu saatten sonra
Türknet ne alaka ? Sen bu kafa ile daha çok dolandırılırsın. hâla olayın farkında değil.

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
AHA ARADI digitürk olm bunların hepsi kadın bide ha digitürk istemiyorum dedim tamam dedi işlemleri iptal ediyorum dedi

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
Türknet ne alaka ? Sen bu kafa ile daha çok dolandırılırsın. hâla olayın farkında değil.
ya kanka ne kafası neyin dalgası taahhütüm bitiyor bende türknete geçmek istedim bunda sorun ne arayan numara benim adımı soyadımı tc mi söyledi ben kime güveneyim

uzun zamandır böyle tufaya gelmemiştim ne halt yicem aga şimdi

cimere şikayet ediyorum şidmi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550