Neler Yeni

Türknet yeni paket 170 TL den 140 TL ye düşüş(Canlı Dolandırılma)

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,404
İsim
Mert Metshi
En İyi Cevap
3
Hocam bilgilerinizi sızdırmışsınız ve adamlarda bundan faydalanıp sizi dolandırıyorlar arayan kişi türknet değil. Türknetin olayla bir ilgisi yok.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu arada bu verileri bir firma satıyor sağa sola ama hangisi. Daha önce hiç Türknet sitesinden altyapı talebinde falan bulundun mu?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
AHA ARADI digitürk olm bunların hepsi kadın bide ha digitürk istemiyorum dedim tamam dedi işlemleri iptal ediyorum dedi
Hocam ben hem Digitürk hem Türknet abonesiyim. İkiside bizimle alakamız yok demişti. Arayanların Digitürk’den aradıklarına emin misiniz. 0212 473 73 73 numaradan arıyor Digitürk sadece.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Suç sende niye Türkneti suçluyorsun ki

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Türknet aradı 170 TL yi 140 TL ye düşürdüklerini söylediler 86 TL internet 54 TL de digitürk olarak diye çok fazla abone kaybettik bu yüzden böyle bir şey yaptık internet taahütsüz digitürk 6 ay taahütlü dedi bende tamam dedim yaptıralım dedim. 22 ekimde adresinize gigafiber gelicek dedi beni iyice kandırdı ağzın bal damlıyor dedim. Yıllardır nefret ettiğim digitürkü onaylattı kadın yaw
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gigafiber gelince 140 TL den 1000mbps devam ediceksiniz dedi

Digitürk ne netflix falan açıyor mu onun aleti yoksa gene cartoonnetwork falan mı çocukken izlerdik.
Turknet digiturk alakasi yok dolandirici olabilirler

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
Bu arada Gigafiber gelecek olayı da yalan, bunu yeni keşfetmişler bak :D
ya hocam her yer delik deşik oldu asfaltlar bende harbi gerçek sandım neyse olayı güncelliyorum, dedikleri gibi digitürk aradı istemiyorum dedim kadın biraz ters karşıladı tamam dedi iptal edicem sonra diğer türknet olan kadın aradı böyle böyle bişi olmuş evet dedim millenicom daha uygun geldi türkneti iptal edicem dedim o da tamam dedi sonra gittim cimere numarayı verdim şikayet ettim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
ya hocam her yer delik deşik oldu asfaltlar bende harbi gerçek sandım neyse olayı güncelliyorum, dedikleri gibi digitürk aradı istemiyorum dedim kadın biraz ters karşıladı tamam dedi iptal edicem sonra diğer türknet olan kadın aradı böyle böyle bişi olmuş evet dedim millenicom daha uygun geldi türkneti iptal edicem dedim o da tamam dedi sonra gittim cimere numarayı verdim şikayet ettim.
Gigafiber çalışması varsa Turknet altyapı sorgulamasında çıkıyor zaten...

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Dolandırma sekilleri karşı tarafı süründürmek. Sen iptal etmek istediğinde iptal ettiremiyorsun. Onlarda devamlı fatura kesiyor. Çünkü telefonda onay verilmiş oluyor. Beni de aradıklarında çok araştırmıştım. Bizzat her iki müşteri hizmetlerini de arayıp aradıkları numaraları vermiştim.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Selim
Dolandırıcı bunlar ya. Allah belalarını versin numaraları bir sizdiriyorlar normalde çalmayan telefonumu dolandırıcı arıyor sadece. Birkaç kez arıyor kandiramayinca bırakıyorlar.

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
Dolandırma sekilleri karşı tarafı süründürmek. Sen iptal etmek istediğinde iptal ettiremiyorsun. Onlarda devamlı fatura kesiyor. Çünkü telefonda onay verilmiş oluyor. Beni de aradıklarında çok araştırmıştım. Bizzat her iki müşteri hizmetlerini de arayıp aradıkları numaraları vermiştim.
Türk net aradı şimdi gerçek olan türknet asdgköadprğlghöergh dedim hocam siz hayırdır tc mi veriyosunuz falan anlattı işte vermiyoruz türknete nokta koyduğumu belirttim.

TÜRKNET DOLANDIRICI ÜZERİNE BİLGİLERİNİ YAYIYOR BUGÜN TC NİZE ULAŞAN İNTERNETTEKİ HERŞEYİNİZE ULAŞIR BU ARADA BENİM İÇİN GİGAFİBERDE GELSE TÜRKNETE NOKTA KOYUYORUM.

Bu arada bu verileri bir firma satıyor sağa sola ama hangisi. Daha önce hiç Türknet sitesinden altyapı talebinde falan bulundun mu?
Millenicoma başvuruda bulundum sadece başka yok bide türknete başvurdum işte geri dönüş yapsınlar konuşalım diye

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Türk net aradı şimdi gerçek olan türknet asdgköadprğlghöergh dedim hocam siz hayırdır tc mi veriyosunuz falan anlattı işte vermiyoruz türknete nokta koyduğumu belirttim.

TÜRKNET DOLANDIRICI ÜZERİNE BİLGİLERİNİ YAYIYOR BUGÜN TC NİZE ULAŞAN İNTERNETTEKİ HERŞEYİNİZE ULAŞIR BU ARADA BENİM İÇİN GİGAFİBERDE GELSE TÜRKNETE NOKTA KOYUYORUM.

Millenicoma başvuruda bulundum sadece başka yok bide türknete başvurdum işte geri dönüş yapsınlar konuşalım diye
Artık hangisi satıyor verileri arada seç beğen :)

Top Bottom