Neler Yeni

Türknet yerine farklı bir internet sağlayıcısı önerisi

PffPanda

80+ Bronze
Bugün bana bir mesaj geldi ve 160 tl olması gereken faturayı gidip 250 tl yapmışlar bende dedim zaten sürekli geceleri interneti kesiyorlar gidip daha ucuza en az 50 mbps veren başka bir pakete geçmeye karar verdim . Hangi operatörü önerirsiniz ? F/P özelliğini kaybetti bu berbat türknet

Fresty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Demiray
Güvenilir mi acaba bu ikisi ilk defa duydum da bide taahüt varmı bunlarda ?Hangisi daha memnun eder sizce
Ben gibirnet fiber kullaniyom 100mbps 110+10tl modem kirası=120tl

112mbit download alıyom
7.5-8 upload alıyom

Download niye 100 un üstünde bilmiyom ve öneririm.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Bugün bana bir mesaj geldi ve 160 TL olması gereken faturayı gidip 250 TL yapmışlar bende dedim zaten sürekli geceleri interneti kesiyorlar gidip daha ucuza en az 50 mbps veren başka bir pakete geçmeye karar verdim . Hangi operatörü önerirsiniz ? F/P özelliğini kaybetti bu berbat türknet
normal türknet interneti 250 tl mi olmuş anlamadım şimi

Ne anlamda güvenilir mi?

Hiçbir fikrim yok. Comnet'i kullanıyorum ben.
Kral sen biraz bilgili bi abiye benziyorsun, binaya fiber yeni geldi comnet sitesinden baktığımda 1000mbps'e kadar alabiliyorum, abonelik aldığında binadaki kutudan evime kadar telekom mu kablo çekiyor benim mi çektirmem gerekiyor.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Bugün bana bir mesaj geldi ve 160 TL olması gereken faturayı gidip 250 TL yapmışlar bende dedim zaten sürekli geceleri interneti kesiyorlar gidip daha ucuza en az 50 mbps veren başka bir pakete geçmeye karar verdim . Hangi operatörü önerirsiniz ? F/P özelliğini kaybetti bu berbat türknet
türknetten comnete geçti maşırı memnunum fiyatlandırması çok iyi

istediğin soruyu sorabilirsin

CMT439RAK davet kodum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kral sen biraz bilgili bi abiye benziyorsun, binaya fiber yeni geldi comnet sitesinden baktığımda 1000mbps'e kadar alabiliyorum, abonelik aldığında binadaki kutudan evime kadar telekom mu kablo çekiyor benim mi çektirmem gerekiyor.
Sadece Comnet tarafında değil TT'nin kendisi de çekmiyor. Bina içi tesisat kullanıcı sorumluluğundadır. Elektrikçi yardımıyla çektirilebilir.
Gelen ekip sadece porttaki ucu, evden gelen kabloyla birleştirip portu aktifleştiriyor. Benim bildiğim bu.

Top Bottom