REZZ , AYNISI BENİMDE BAŞIMA GELDİ 742 TL FATURA GELDİ TT'DEN ACİL ÇIKMAM GEREKdaha dün tt den 780tl int faturası geldi tahaddüt bittiği için acil öneri verin 780 tl giricek
İşte Fiber Olsa Çok Güzel Şeyler Olacak Ama Yok .Superonline TT altyapısı ile Fiber hizmet verse geçerim ama sadece TT Adsl yada Vdsl altyapısı ile veriyor
Hocam Netspeed Modem Veriyordu Bir Ara Halen Devam Ediyor Mu O Sistem ?Sigara değil kahve içene kadar
Ben millenicom kullaniyorum 285tlAlıntıyı görüntüle
Türknet Fiyatına Bu Değerleri Sunuyor .
Alıntıyı görüntüle
Başka İSS Önerileriniz Varsa Paylaşın .
Kanka alt yapın iyiyse her sağlayıcı güzel hizmet sağlar bana kalırsa. Misal fiber alt yapı varsa millenicomda da sıkıntı yaşamazsın bence. En azından aradığında ulaşabiliyor derdini anlatabiliyorsun ha bu arada birde indirim istediğinde 3 ayda bir 35 TL 3 ay geçerli indirim yapıyorlarMillenicom nasıl?
Turknet tahaatsüze geçmiştim 500 yapmışlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
260 tl yazıyor. Millenicom . Turknet mi iyi millenicom mu?
Benim bulunduğum yerde alt yapı hızı düşük ilk başlattığımız zamanlarda çok problem yaşamadım ama şuan baya leş yani aradığımda modemden kaynaklı diyorlar. Modem eski ve yeni nesil değil. Bilgisayarda bir problem görmedim hızda vs. Ama mobil wifi de kablosuz bağlantıda cidden aşırı sıkıntılı buda modemde sıkıntı olduğunun kanıtı oluyor zaten modemi değiştirecem.Leş Değil Mi
Alt yapının desteklediği hız 65 ben 75 sabitlettirdim. Bilerek donma kopma olmasın diye. Donma kopma vs olmuyor. Bilgisayarda da sıkıntı olmuyor ama kablosuz baglantıda wifi de yani aşırı yavaşLeş Değil Mi
İnş ModemdendirKanka alt yapın iyiyse her sağlayıcı güzel hizmet sağlar bana kalırsa. Misal fiber alt yapı varsa millenicomda da sıkıntı yaşamazsın bence. En azından aradığında ulaşabiliyor derdini anlatabiliyorsun ha bu arada birde indirim istediğinde 3 ayda bir 35 TL 3 ay geçerli indirim yapıyorlar
Benim bulunduğum yerde alt yapı hızı düşük ilk başlattığımız zamanlarda çok problem yaşamadım ama şuan baya leş yani aradığımda modemden kaynaklı diyorlar. Modem eski ve yeni nesil değil. Bilgisayarda bir problem görmedim hızda vs. Ama mobil wifi de kablosuz bağlantıda cidden aşırı sıkıntılı buda modemde sıkıntı olduğunun kanıtı oluyor zaten modemi değiştirecem.
Alt yapının desteklediği hız 65 ben 75 sabitlettirdim. Bilerek donma kopma olmasın diye. Donma kopma vs olmuyor. Bilgisayarda da sıkıntı olmuyor ama kablosuz baglantıda wifi de yani aşırı yavaş
Benim ttnet altyapı 24 mps . Turknet ile 10 artırıp 35 yaptım. Eğer kötü ise 500 ödemek sıkıntı olmaz . Yeterki rezil olmayalımKanka alt yapın iyiyse her sağlayıcı güzel hizmet sağlar bana kalırsa. Misal fiber alt yapı varsa millenicomda da sıkıntı yaşamazsın bence. En azından aradığında ulaşabiliyor derdini anlatabiliyorsun ha bu arada birde indirim istediğinde 3 ayda bir 35 TL 3 ay geçerli indirim yapıyorlar
Benim bulunduğum yerde alt yapı hızı düşük ilk başlattığımız zamanlarda çok problem yaşamadım ama şuan baya leş yani aradığımda modemden kaynaklı diyorlar. Modem eski ve yeni nesil değil. Bilgisayarda bir problem görmedim hızda vs. Ama mobil wifi de kablosuz bağlantıda cidden aşırı sıkıntılı buda modemde sıkıntı olduğunun kanıtı oluyor zaten modemi değiştirecem.
100 mbit e kadar 5 yada 6 ay sabit fiyat garantisi veriyor Millenicom. MantıklıMillenicom nasıl?
Turknet tahaatsüze geçmiştim 500 yapmışlar.
260 tl yazıyor. Millenicom . Turknet mi iyi millenicom mu?