Mesaj otomatik birleştirildi:
TT'ye Tahüt Yapacağıma Super Online'a Yaparım Daha İyi .
Valla bilmiyorum Superonline'dan TT'ye geçmiştim 4 yıl kadar önce o dönem Superonline da 16 mbps verebiliyordu ama şimdi 8 veriyorNeden Öyle Olduki Acaba ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Valla bilmiyorum Superonline'dan TT'ye geçmiştim 4 yıl kadar önce o dönem Superonline da 16 mbps verebiliyordu ama şimdi 8 veriyor
Bu kampyanya için aradığımda altyapınız desteklemediğinden dolayı bu paketi size tanımlayamıyoruz demişlerdi
büyük ihtimalle 399 tlden yıllık turknet alıcam zaten ilerleyen dönemlerde iptal ettirirsem kullanmadığım internetin ücretini geri ödeyecekler kampanya bilgilerinde öyle yazıyorNetspeed Şart Hocam Size .
Comnet Daha İyi Olur BenceDeneyen var mı bilmiyorum ama türkiyenin 4. operatörü netgsm deki fiyatlara bakabilirsiniz
Ev/İş İnterneti Kampanyaları, Fiyatları ve Paketleri - Netgsm
Ev/İş İnterneti Kampanyaları, Fiyatları ve Paketleri ile ev/iş internetinizi yeniden keşfedin!www.netgsm.com.tr
Öyle Yazıyorsa Türknet Yıllık Mantıklı .büyük ihtimalle 399 tlden yıllık turknet alıcam zaten ilerleyen dönemlerde iptal ettirirsem kullanmadığım internetin ücretini geri ödeyecekler kampanya bilgilerinde öyle yazıyor
Comnet Daha İyi Olur Bence
Öyle Yazıyorsa Türknet Yıllık Mantıklı .
Zaten Fiber altyapım olsa yine TurkNetten alırım firmanın müşteriye olan ilgisi gayet iyi.Çok İyiymiş , Ama Kullanacağımız İçin Öyle Bir Durum Oluşmaz Bence
hocam ne kadar teklif yaptıklarını bilmiyorum pederi arıyorlar o işler için ama az önce tt den baktım da paketleri gene pahalı tahaddütlü olanlar bile netspeed fiyatı uygun geldi ancak ne yapmam lazım bilmiyorum tt den çıkmak istiyorum fiyatları baya pahalıTT mantıklı seçenek olması için önceden aboneliğiniz olup yeni ay da kısa bir süre önce taahhüdünüzü güzel fiyata yenileyince olur.
Ne kadara teklif var ya da sundular ? Şu kadar ay şu fiyat Şu kadar ay şu fiyat şeklinde detay verebilir misin ?
TT deki paketler mevcut aboneler için değil sana ayrı bir teklif sunarlar. Baban ilgileniyorsa senin yapacağın bir şey yok sanırım. Belki çoktan aboneliği yenilenmiştir.hocam ne kadar teklif yaptıklarını bilmiyorum pederi arıyorlar o işler için ama az önce tt den baktım da paketleri gene pahalı tahaddütlü olanlar bile netspeed fiyatı uygun geldi ancak ne yapmam lazım bilmiyorum tt den çıkmak istiyorum fiyatları baya pahalı