Neler Yeni

Yardım Türknet Zam Konusunda Türk Telekomu Sollamış Durumda Çare Netspeed !

Dahası  
Mesaj otomatik birleştirildi:

TT'ye Tahüt Yapacağıma Super Online'a Yaparım Daha İyi .
1720180842208.png
1720180928843.png

Neden Öyle Olduki Acaba ?
Valla bilmiyorum Superonline'dan TT'ye geçmiştim 4 yıl kadar önce o dönem Superonline da 16 mbps verebiliyordu ama şimdi 8 veriyor

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Dahası  
Netspeed Şart Hocam Size .
büyük ihtimalle 399 tlden yıllık turknet alıcam zaten ilerleyen dönemlerde iptal ettirirsem kullanmadığım internetin ücretini geri ödeyecekler kampanya bilgilerinde öyle yazıyor

Gif Man

80+ Gold
Deneyen var mı bilmiyorum ama türkiyenin 4. operatörü netgsm deki fiyatlara bakabilirsiniz
Comnet Daha İyi Olur Bence :shy:

büyük ihtimalle 399 tlden yıllık turknet alıcam zaten ilerleyen dönemlerde iptal ettirirsem kullanmadığım internetin ücretini geri ödeyecekler kampanya bilgilerinde öyle yazıyor
Öyle Yazıyorsa Türknet Yıllık Mantıklı .

RuthlV5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Mert Kirazlı
TT mantıklı seçenek olması için önceden aboneliğiniz olup yeni ay da kısa bir süre önce taahhüdünüzü güzel fiyata yenileyince olur.
Ne kadara teklif var ya da sundular ? Şu kadar ay şu fiyat Şu kadar ay şu fiyat şeklinde detay verebilir misin ?
hocam ne kadar teklif yaptıklarını bilmiyorum pederi arıyorlar o işler için ama az önce tt den baktım da paketleri gene pahalı tahaddütlü olanlar bile netspeed fiyatı uygun geldi ancak ne yapmam lazım bilmiyorum tt den çıkmak istiyorum fiyatları baya pahalı

Bünyamina

80+ Platinum
hocam ne kadar teklif yaptıklarını bilmiyorum pederi arıyorlar o işler için ama az önce tt den baktım da paketleri gene pahalı tahaddütlü olanlar bile netspeed fiyatı uygun geldi ancak ne yapmam lazım bilmiyorum tt den çıkmak istiyorum fiyatları baya pahalı
TT deki paketler mevcut aboneler için değil sana ayrı bir teklif sunarlar. Baban ilgileniyorsa senin yapacağın bir şey yok sanırım. Belki çoktan aboneliği yenilenmiştir.

Top Bottom